CHP belediye başkan aday adayı Nedim Gümüş iddialı geliyor

Yerel seçime yönelik çalışmaların başladığı ve yoğun kulis sürecinin yaşandığı CHP’de yerel seçimler için aday adaylığı süresi uzarken, İzmir’in Çeşme ilçesinde 10 kişi belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu.

CHP belediye başkan aday adayı Nedim Gümüş iddialı geliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yerel seçime yönelik çalışmaların başladığı ve yoğun kulis sürecinin yaşandığı CHP’de yerel seçimler için aday adaylığı süresi uzarken, İzmir’in Çeşme ilçesinde 10 kişi belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu.

NEDİM GÜMÜŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İzmir’in Çeşme ilçesinde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler öncesi aday adaylarının seçim yarışı başladı. Bu adaylardan birisi de Çeşme Belediyesi eski Ruhsat ve Denetim Müdürü Nedim Gümüş oldu. 2015 Genel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı da olan Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümünden mezunu Nedim Gümüş iddialı projelerle, Çeşme’ye yeni bir vizyon kazandırmak için belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İDDİALI PROJELERLE GELİYORUM

Adaylık açıklamışı sonrası görüşlerini dile getiren Nedim Gümüş, “Devlet memuru olarak çeşitli tecrübeler kazandım. Bu tecrübelerimi Çeşme için kullanmak adına daha önce de siyaset yapmak için bu görevimden ayrıldım.  Önümüzdeki Yerel Seçimlerde Çeşme’ye daha güzel hizmetler etmek gibi bir düşüncem var. Belediye başkan adaylığı için görevimden ayrılarak çalışmalarıma başladım. Yeni projelerimle ve yapacağım çalışmalarla Çeşme’yi yeniden eski güzel günlerine döndürmek için göreve talibim. Çeşme hemşerilerimiz ve aday adaylarımız için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

VİZYON PROJELERİ

Nedim Gümüş, “Görev verilip belediye başkanlığını kazandığı takdirde başta turizm sektörünü 12 aya yayarak Çeşme’ye yeni vizyon kazandıracak projeleri bir bir hayata geçireceklerini ve yapacakları yeni yatırımlarla ilçeyi yeniden Türkiye’nin gözdesi yapacaklarını” belirtti. Gümüş, “2019-2024 yıllarını kapsayan belediye hizmet döneminin hedefleri doğrultusunda belirlenecek olan yol haritası vizyonu sağlamak amacıyla, uygulanması öngörülen projelerin güçlü-zayıf yönleriyle bölgenin içinde bulunduğu fırsat ve tehditlerini belirledikten sonra yapacakları analiz çalışmalarıyla ilçenin kaderini değiştirmek için ekip olarak hazır olduklarını” söyledi.

NEDİM GÜMÜŞ KİMDİR?

1911 yılında Sırbistan’ın Karadağ bölgesinden göçüp Anadolu’ya gelen, Urla’nın Nohutalan Köyüne yerleşen GÜMÜŞ ailesinin, Türkiye’de doğup büyüyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin köyler sorumluluğunu üstlenen Halit GÜMÜŞ’ ün 1959 doğumlu 7 çocuğundan birisi. İlkokulu Nohutalan Köyü’nde, ortaokulu ise Buca Lisesi ortaokul bölümünde yatılı olarak bitirdi. Namık Kemal Lisesini bitirdikten sonra kendi köyümde bir yıl vekil öğretmen olarak görev yaptı. Askerlik vazifesini yaptıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 1983-1989 yılları arasında Çeşme Altınyunus Otel de yönetici olarak çalıştı. 1989 yılından büyükşehir kanunu ile kapatılana kadar Alaçatı Belediyesinde görev yaptı. Halen de Çeşme Belediyesinde Ruhsat Denetim Müdürü olarak çalışmakta. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, Yarımada Oyunları, Alaçatı Ot Festivali, Dünya Windsurf Şampiyonası, Uluslararası Balık Avı Turnuvası ve 9 Durak 9 Deneyim Festivali gibi birçok organizasyon gerçekleştirdi. Yarımada Belediyeler Birliğinin kuruluş çalışlarının yaptıktan sonra, birlik müdürü olarak görev yaptı. 7 Haziran 2014 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili aday adayı olan Gümüş evli ve 2 çocuk babası.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.