Cihat Arslan: Kimseye teslim olmadık, boyun eğmedik

Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Cihat Arslan,

Cihat Arslan: Kimseye teslim olmadık, boyun eğmedik
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig’de 3 Nisan Pazar günü Antalyaspor’a konuk olacak Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Cihat Arslan, "İyi oyunumuzu Antalyaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz" dedi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle verilen arayı hem psikolojik hem de çalışma açısından iyi değerlendirdiklerini söyledi. Ülkelerinin milli takımlarına giden Grbic ve Sami’nin döndüğünü, Nguemo’nun da yarın takıma dahil olacağını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

"Son oynadığımız Çaykur Rizespor maçı 1-1 bitti ama oyun kalitesi ve üstünlüğü açısından iyi bir konumdaydık, maçı çok hak etmiştik. Aynı iyi oyunu Antalyaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Tabii ki önemli bir rakip, önemli bir stat yaptılar ve önemli bir sene geçiriyorlar sansasyonel açıdan. Onlar kazanmak istiyor ama biz de kazanmak için çıkacağız. Biz de önemli bir ekibiz, mücadele anlamında şimdiye kadar kimseye teslim olmadık, boyun eğmedik. Biz sahada galibiyet için olacağız."

Cihat Arslan, A Milli Futbol Takımı’nın İsveç ve Avusturya maçlarındaki performanslarına çok sevindiğini ve çok ümitlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Özellikle oynanan oyun ve gösterilen performans önemliydi. Avusturya karşısında topa çok fazla hükmeden oyuncunun bir arada oynaması ve topa çok fazla hükmetmemiz bizi çok iyi bir konuma getirdi. Her geçen maç daha iyi oluyoruz. Fatih hoca önderliğinde çok önemli bir jenerasyonumuz var. Formda olan ve Avrupa’da çok önemli işler yapan oyuncularımız var. Bizi çok ümitlendirdi, başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.