Erol Tosun

Erol Tosun

Denizi Kırşehir'e getiren Bahçeci Başkan

Denizi Kırşehir'e getiren Bahçeci Başkan

 

Herkesin ve herkesimin bildiği gibi Kırşehir bozkırın ortasında tarihi çok eskilere dayanan şirin ama şirin olduğu kadarda çeşitli demokrasi kazaları yaşamış, nüfusu küçük fakat ünü dünyaya yayılmış tarihi ve şirin bir kent KIRŞEHİR…

Kırşehir’de 1870 yılından bu yana 147 yıldır birçok belediye başkanımız görev yaptı ama iz bırakan belediye başkanı olmak herkese her belediye başkanına nasip olmadı. 1980’li yıllardan sonra rahmetli Hakkı GÖÇEN, 1990 yıllarda ise Dr. Cahit GÜRSES, 2000 yıllarda iz bırakan belediye başkanı ise kim ne derse desin sayın Yaşar BAHÇECİ’dir

Eteğimizdeki taşı dökerek ve tarafsız olarak değerlendirdiğimizde gerçekten hizmetleriyle göz dolduran bir belediye başkanlığı yapıyor sayın Bahçeci. Aynı partiden başkaları da yaptı. Sözde belediye başkanlığını ama hizmet anlamında esameleri bile yok. Özlenen hizmeti sekiz yıla sığdıran Sayın Bahçeci sevilen, takdir edilen ve unutulmayacak hizmetler üreten bir belediye başkanıdır. Aynı partiden Kırıkkale de, Yozgat da, Aksaray da, Niğde de Çankırı da, 50 plakalı zorlama vilayette de belediye başkanları var.

Ancak proje üretmek farklı bir şey, vizyonu olan projeler üreten ve Orta Anadolu’nun diğer başarılı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yılmaz BÜYÜKERŞEN’le yarışan tek belediye başkanı sayın Bahçeci.

Sayın Bahçeci'nin yaptığı hizmetler saymakla bitmiyor. Belediye başkanımızın Ahi Meydanı düzenlemesi, Cacabey Meydanı düzenlemesi, Masal Parkı, Kale Düzenleme projesi, Kent Park projesi gibi örnek ve önemli projeleri ve Türkiye’nin Başkentini yöneten 25 yıllık belediye başkanının başkentimize düşünemediği BİSİKLET YOLLARI projeleri Kırşehir’in misyonunu yükselten, vizyonunu yücelten, geleceğe ufuk çizen projelerdir.

Belediyeciliği iyi bilen bir Kırşehirli olarak Bahçeci Başkanımızın bütün projelerini övülmeye, ödüllendirilmeye aday projeler olarak görüyorum. Kırşehirli olarak kendisine ve ekibine minnettarız. Nüfus cüzdanını taşımaktan onur duyduğum 40 yıla yakındır sivil toplum kuruluşlarında hizmet verdiğim Ahiler diyarımız Kırşehir'e kazandırdığı projeler için her türlü övgüyü hak eden vizyon sahibi Belediye Başkanımız Sayın Yaşar BAHÇECİ'yi alkışlıyorum, içten ve yürekten teşekkür ediyorum.

Başarısıyla övündüğümüz bir başkanımız var. Kırşehirli mutlu olmalı, Kırşehir'in ufkunu ve görüntüsünü değiştirerek örnek bir Kırşehir yarattığı için, Sayın Bahçeci ile gurur duymalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol Tosun Arşivi