15 Temmuz 3. yılında ATO’da Anıldı

Ankara Ticaret Odası (ATO), 15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümü dolayısıyla, ATO Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda  “15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Fotoğraf Sergisi” açtı.

15 Temmuz 3. yılında ATO’da Anıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik  Günü’nün öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını belirterek, “Milletçe önemli bir imtihan verdiğimiz 15 Temmuz bir milat olarak tarihimize geçti” dedi. Türkiye’nin içerde ve dışarda kurulan tuzakları bozmaya devam ettiğine dikkat çekerek, “Hainlere vereceğimiz en güzel cevap çalışarak, üreterek, istihdam sağlayarak Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartmak olacaktır” diye konuştu. 
ATO Başkanı Baran, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin 15 Temmuz gecesi ve sonrasında çektiği fotoğraflarından oluşan serginin açılışını Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Hüseyin Özcan ve Fatih Ünal, Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal ile birlikte yaptı. 
ATO Başkanı Gürsel Baran, serginin açılışından önce yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 15 Temmuz’da büyük bir badire atlattığını, milletin önemli bir imtihan verdiğini hatırlatarak, “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” ülküsü uğruna, demokrasi uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum, ruhları şad olsun. Tarihimizin en alçak ihanet girişimine göğüslerini siper ederek geçit vermeyen gazilerimizden de Allah razı olsun, onlara da minnet dolu selamlar gönderiyorum” diye konuştu. 
 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.