19 Temmuz 2019 burç yorumları

19 Temmuz 2019 burç yorumları

19 Temmuz 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koç; gün içinde birikmiş işlerini tamamlayabilir, aldığın kararları uygulayabilir, arkadaşlarına veya grup ve derneklere daha fazla zaman ayırabilirsin. Yeni girişimler ve başlangıçlar için uygun olmasa da planlarını gözden geçirebilirsin. Akşam saatlerinde duygusallığın ağır basacak.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa; bugün hız keserek olayları tekrar değerlendirmenin ve kariyer planlarını sağlam zeminlere oturtmanın çabası içinde olabilirsin. Sosyal hayatın canlanabilir, düğün dernek gibi organizasyonlara katılabilirsin. Son günlerde yaşanan karmaşanın ardından durumu kontrol altına alabilir, ailene de zaman ayırabilirsin.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; akşam saatlerine kadar kararlarını sorgulayarak, girişimlerini askıya alabilirsin. Yeni başlangıçlar için yarını beklemen daha doğru olacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde iş ve sosyal hayatında yaşanan gelişmeler ev, aile ve kariyerin arasında kalmana neden olabilir.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; bugün ortak kaynaklarının kullanımında daha bağımsız ve özgür olmak isteyebilir, geleceğe dair finansal planlar içinde olabilirsin. Girişimlerde bulunmak için istekli olmana rağmen yeni bir şeylere başlamaktan kaçınmalısın. Akşam saatlerinde inanç ve değerlerin doğrultusunda hareket edebilirsin.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan; son günlerde ilişkiler gündeminde önemli bir yer tutmuş olabilir. Ortaklık ve iş birliklerinin sana kazandırdıkları ya da kaybettirdikleriyle ilgili düşüncelere dalabilirsin. Akşam saatlerinde ise finansal konularda gelişmeler yaşanabilir, harcamalarında kararsız kalabilirsin.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak; gün boyunca Ay’ın boşlukta olmasından dolayı girişimlerinde ağırdan almak ve başlangıçlardan uzak durmakta fayda var. Fakat yine de boş durmak yerine var olan işleri düzenlemek ve görevlerini tamamlamakla uğraşabilirsin. Akşam saatlerinde karşıt burcuna geçen Ay, ilişkilerde yaşanacak gerilime işaret etmekte.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi; aşk hayatında son birkaç gündür yaşanan çalkantıdan sonra bugün gelişmeleri gözden geçirerek kendine bir yol belirleyebilirsin. Başlangıçlar için uygun bir zaman olmasa da gelecek planları yaparak, var olan işlerini tamamlamaya yönelebilirsin. Akşam saatlerinde gündelik hayatında aksaklıklar baş gösterebilir.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; özgürlüğüne ve bireyselliğine yoğunlaştığın bu günlerde evinde zaman geçirerek, dış dünyadan soyutlanmak isteyebilirsin. Yeni bir başlangıç yapmadan önce şimdiye kadar aldığın kararları gözden geçirebilir, var olan işleri tamamlama yoluna gidebilirsin.

YAY BURCU

Sevgili Yay; bugün yakın çevreyle, kardeş, komşu ve kuzenlerle ilişkilerinde bireysel bakış açını ön plana çıkarabilirsin. Sosyal medyada aktif olarak yer alabilir, kendini ifade etme özgürlüğünü bulmak isteyebilirsin. Fakat yeni girişimlerde bulunmadan önce kararlarını gözden geçirmelisin.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; ekonomik gelirlerini iyileştirmek amacıyla geleceğe dair planlar yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Özgün ve sıra dışı fikirlerle yeni kazanç yollarına ulaşmak için araştırmalar yapabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde ise gündemin değişebilir, başkalarının sözlerine kulak verebilirsin.

KOVA BURCU

Sevgili Kova; yaşamınla ilgili aldığın kararları gözden geçirerek, daha uzun vadeli gelecek planlarına yönelebilirsin. İlişkilerden beklentilerinin karşılanıp karşılanmadığını değerlendirebilirsin. Gün içinde biraz kendine zaman ayırıp kişisel bakımınla ilgilenebilir, alışverişe çıkabilirsin.

BALIK BURCU

Sevgili Balık; bugün hiçbir şey yapmadan günü sadece düşünerek geçirmek isteyebilirsin. Gelecek planları yapmak için konsantre olup, araştırmalar içine girebilir, ideallerine yoğunlaşabilirsin. Fakat günün ilerleyen saatlerinde Ay’ın burcuna geçmesiyle birlikte gelişmeler hız kazanabilir.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.