23 Temmuz 2019 burç yorumları

23 Temmuz 2019 burç yorumları

23 Temmuz 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü  komşular ve iş arkadaşlarınız ile gerginlikler yaşanabileceğine işaret etmekte. Hoş olmayan tavırlar karşısında sakin kalmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise heyecan dolu enerjisi yüksek bir gün sizleri karşılıyor keyfini çıkartmalısınız.

BOĞA BURCU

Güne güzel haberler ile başlayabilirsiniz. Kendinizi daha iyi şekilde ifade edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Maddi manevi zenginlikler yaşam yolunuzu aydınlatırken gizliliğe önem vermeli yapmanız gereken şeyleri ulu orta paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ise vazgeçmemenin güzellikleri ve sürprizleri karşılıyor sizleri. 

İKİZLER BURCU

Gökyüzü iş değişikliği anlaşma ve sözleşmelerde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Beklediğinizi bulamayarak var olandan olabilirsiniz aman dikkat! Aile ve özel yaşamınızda ise denge kurmakta zorlanabilir birbiri ile yarış halinde olan sevdiklerinizi idare etmekten yorgun düşebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü aile ile ilgili konularda düşünmeden konuşmamanız için uyarıyor sizleri. İyi niyetli söylemleriniz bile yanlış anlaşılabilir zor durumda kalabilirsiniz. İş hayatınızda ise para alış verişleriniz istediğiniz daha iyi ilerleyebilir uzun zamandır beklediğiniz bir ödemenin yapılması ile sevinebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise sınırları zorlamamalısınız.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda emeklerinizin karşılığını daha önce almadığınız şekilde alarak sevineceğinize kendinize olan güveninizin yükseleceğine işaret etmekte. Sevilmenin değer görmenin güvenmenin önemini daha iyi anlayacak sizi yoran aşağıya çeken kişiler ile ilişkilerinizi sınırlandırıp motivasyonunuzu arttıracaksınız. Aşk hayatınızda ise kalbinizden geçenleri söyleme vakti geldi.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda alacağınız haber yapacağınız anlaşmalar ile sevineceğinize işaret etmekte. Kendi işinizi kurabilir sorunlu bir ortaklığı noktalayarak hakkınız olanı almanın sevincini yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise keyifli tutkulu gelişmeler şaşırtıp mutlu kılacak sizleri.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün yurt dışı ile ilgili iş ve eğitim konularında olumlu gelişmelere işaret etmekte. Başvurularınız kabul edilebilir yeni bir sürecin başlangıcı içinde olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise hem ben benim arzularım dememeli birlikte olduğunuz insanın duygularını incitmemelisiniz.

AKREP BURCU

Gökyüzü sağlık sorunlarınızı önemsemeniz için uyarıyor sizleri. Kendi kendinize teşhis koymak yerine uzman bir hekime gidip uyarı ve önerilerini dikkate almayı seçmelisiniz. İş hayatınızda ise bugün dolandırılabilir finansal zararlar görebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yeniliklere açık olup dostlarınızın önerileri ile yeni başlangıçlar yapmaktan korkmayın.

YAY BURCU

Gökyüzü  ticari faaliyetler de sorunlar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Bugün iş bilmez kişiler zarara uğratabilir sizleri dikkatli olun ve bilmediğiniz alanlarda risk almayın. Çocuklarınız ile ilgili konularda ise sevindirici gelişmeler yaşayarak başarıları ile gururlanabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen yaylar da bugünlerde olumlu haberler alabilirler.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda hakkınız olanı alarak rahatlamalara işaret etmekte. Uzun zamandır uğraş verdiğiniz bir dava ya da hakkınızı alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızın eleştirileri ile alacağınız kararlar sonrasında haksızlık ettiğinizi anlasanızda iş işten geçebilir.

KOVA BURCU

Gökyüzü iş hayatınızda hayal kırıklıları yaşayarak üzüleceğinize işaret etmekte. Yanlış kişilere ikinci kez güvenmenin sonucu üzülebilirsiniz. Maddi konualrda da sözlere değil gerçeklere göre hareket etmelisiniz. Bugün dostlarınız ile beklenmedik karşılaşmalar aranızda ki soğuk rüzgarların dinmesini barışı birliği yeniden daha güçlü elde etmenizi sağlayabilir kalbinizden geçenler sözlerinize sevgi ile yansısın.

BALIK BURCU

Bugün aile büyükleriniz ile tartışmalar yaşayabilir yapmayı düşündüğünüz planları uygulayamayabilirsiniz. Dikkatli olmalı kontrolü elden bırakmamalısınız. Sözünüz kalbinizin önüne geçmesin. Özel ve iş hayatınızda ise tutarlı olmalı dalgalı ruh halinizi kontrol altına almalısınız.

 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.