24 Temmuz 2019 burç yorumları

24 Temmuz 2019 burç yorumları

24 Temmuz 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü  ticari konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Hukuki sorunlar yaşayarak uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ailevi konularda ise uyumu yakalayacak sorunları çözüme kavuşturabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise gereksiz kuşkulardan uzaklaşmalısınız.

BOĞA BURCU

Bugün hukuki konularda ve banka işlerinizde sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. İşleriniz düzene giriyor maddi kazanımlarınız artıyor bu durumu hedeflerinizi uygulamak için kullanmalı uzun vadeli planlar yapmalısınız. Aşk hayatınızda ise huzur güven ve romantizm sizleri karşılamakta.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün yakınlarınız ile gerginlikler yaşanabileceği konusunda uyarıyor sizleri. İş ve özel hayatınıza sınırları aşan tepkiler vererek zor durumda bırakabilirler sizleri dikkatli olmalı ve böyle bir ortamın olmasına izin vermemelisiniz.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün resmi konularda şanslı gelişmelere işaret etmekte. Uzlaşmacı tavrınız ile sorunların üstesinden gelecek meslek hayatınızda daha rahat hareket edebilme şansını yakalayabileceksiniz. Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgilinizin duyarlı tavırları ile sevinip duygualanabilirsiniz. 

ASLAN BURCU

Gökyüzü maddi konularda talihin sizden yana olacağını müjdeliyor. İş hayatınızda ciddi bir dönüşüm enerjisi ile karşı karşıyasınız bugünler de tereddütle hareket etmemeli kendinize de size güvenenlere de güvenerek ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise tutku romantizm dolu bir gündesiniz.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda krizlere işaret etmekte. Sert tutumda olmamalısınız aksi halde uzun süren sorunlar ile zorlanabilir işlerinizin aksamasına neden olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin beklentilerine karşı daha duyarlı olmalısınız.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün iş ile ilgili konularda  yapıcı olmalı fevri yaklaşımlarda olmamalısınız. Aile içinde ise kimsenin avukatlığına soyunmamalı taraf olmamalısınız. Özel yaşamınızda ise başkalarının etkisi altında kalmadan hareket etmelisiniz.

AKREP BURCU

Gökyüzü hukuki konularda sorunlar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Gün içinde hiç kimse ile tartışmamalı pişman olacağınız sözleri öfke ile sarf etmemelisiniz. Aile ve özel hayatınızda ise haklı olan ailenizin uyarılarını dikkate almalısınız. 

YAY BURCU

Gökyüzü  maddi konularda gecikmelerden dolayı gerginliklere işaret etmekte. İş görüşmeleriniz ertelenebilir birlikte çalıştığınız insanlarla ters düşebilirsiniz dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise bugün duygularınızdan emin değilseniz konuşmaktan kaçınmalısınız.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü eski eş ya da sevgilinize karşı vicdanen rahatsızlık duyacağınız olaylara işaret etmekte. Son pişmanlık fayda etmese de zararın neresinden dönsem kardır diyerek pişmanlığınızı ifade etmelisiniz. İş hayatınızda ise bugün verilen sözler yerine getirilmeyebilir üzülebilirsiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün sevdiğiniz bir dost ya da arkadaşınız ile karşılaşarak aranızda ki sorunları çözüme kavuşturacağınıza işaret etmekte. Duygularınız yoğun ve samimi olacağı güzel enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş hayatınızda ise bugün karışıklık çıkaracak kişilere dikkat etmeli kararlarınızı uygulamanızı engellemenize izin vermemelisiniz.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Harcamalarınızı kontrol altında tutmazsanız zor durumda kalabilirsiniz. Bugün resmi işlerinizde okuduğunuzu iyi anladığınızdan emin olun. Özel yaşamınızda ise aşk dolu bir gün sizleri karşılamakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.