26 Haziran 2019 burç yorumları

26 Haziran 2019 burç yorumları

26 Haziran 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün aileye ait konularda yüzleşmeler ile karşılaşacağınzı enerjiler söz konusu. Değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu öğrenecek kendinizi geliştirmek zorunluluğunu hissedeceksiniz.  doğrularla yüzleşip, değişmek durumundayız. Suçluyacak birilerini aramak yerine çözüm üretmek bu enerjileri doğru kullanmanızı sağlayacaktır.  Aile ile ilgili miras ya da hukuki konularda çözüm odaklı hareket etmek hem ilişkileriniz hem de maddi konularda rahatlama ve düzelmeleri beraberinde getirecektir.   

BOĞA BURCU

Bugün aldığınız kararları gözden geçirecek sevdiğiniz güvendiğiniz kişiler ile fikir alışverişlerinde bulunarak daha doğru kararlar alabilir. İş ve ilişkiler ile ilgili rahatsızlıklarınızı tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz. Davranışlarınız alışkanlıklarınız yeniden şekillenecek bu enerji altında.  Aşkı sevgiyi emek değer verdiğiniz her şeyi daha da sahiplenecek huzursuzluklara neden olan pek çok şeyi kendinizden ve sevdiklerinizden uzaklaştırmayı başarabileceksiniz. İş hayatınızda önemli bir çıkış yakalayabilir finansal olarak kazanımlarınızı arttırabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU

Bugün aldığınız kararları gözden geçirecek sevdiğiniz güvendiğiniz kişiler ile fikir alışverişlerinde bulunarak daha doğru kararlar alabilir. İş ve ilişkiler ile ilgili rahatsızlıklarınızı tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz. Davranışlarınız alışkanlıklarınız yeniden şekillenecek bu enerji altında.  Aşkı sevgiyi emek değer verdiğiniz her şeyi daha da sahiplenecek huzursuzluklara neden olan pek çok şeyi kendinizden ve sevdiklerinizden uzaklaştırmayı başarabileceksiniz. İş hayatınızda önemli bir çıkış yakalayabilir finansal olarak kazanımlarınızı arttırabilirsiniz. 

YENGEÇ BURCU

 İş ilişkileriniz aile vi meseleler de yaşadığınız sorunlar bu enerji altında çözüme kavuşabilir. Yeter ki kararlı olun ve bir şeyleri ertelemeden gündeminize alma cesaretini ortaya koyun.  Bugün maddi manevi kaybetme korkunuzun esaretinden çıkın ve sahiplenin sizin olanı değer görüyorsanız değer göstertmekten korkmayın hayat her an şükredecek nimetler ile dolu yeter ki detaylara takılmadan bunu görebilin. 

ASLAN BURCU

Kendiniz ile kavgaları beklentileriniz olmayanlar için suçlanmanız ve suçlamalarınızı arkanızda bırakmanın tam sırası.  Psikolojinizi düzeltmek hayattan keyif almak sevildiğiniz için şükredip sevene aşk ile sevgi ile karşılık vermek besleyecek sizleri. İyi niyetinizi suistimal edenleri size zarar veren alışkanlıklarınızı dönüştürebilmek mümkün şimdi. Size güvenen inanan sizi seven kişilerin sizde gördüğünü fark etme sahiplenme yenilenme zamanı sizler için maddi manevi aşk a dair güzellikler sizleri karşılarken tereddütlere yer vermeden kararlı olun ve kazanın.  

BAŞAK BURCU

İnançlarınızı emek verdiğiniz maddi manevi duygusal konuları gerçekçi adil bir şekilde değerlendireceğiniz kendi gelişiminizi daha iyi noktalara taşıyacağınız etkiler söz konusu. Aile ait konularda rahatsızlıklarınızı dile getirmek üzerinizde ki yüklerden kurtarabilir sizleri. Özel yaşamınızda çocuğunuz eş ya da sevgiliniz sizden uzaktaysa özleminiz artabilir zaman bulamamaktan ertelediğiniz yolculukları gündeme alabilir ruhunuzu sevgi ile şifalandırabilirsiniz. Ön yargı ile tepki verdiğiniz dostlarınız ile ilişkilerinizi de güçlendirmek elinizde aşırı gururu bir yana bırakın ve kalbinizin size işaret ettiği yolda ilerlemeyi tercih edin.  

TERAZİ BURCU

Kendinize dert ettiğiniz şeylerin şükredeceğiniz şeyler karşısında ne kadar az olduğunu görebileceğiniz önceliklerinizi yapıcı bir şekilde yeniden değerlendirip yaşamlarınıza yansıtacağınız enerjiler iler karşı karşıyasınız. İş ve özel yaşamınızda dayatma ile devam ilişkilerinizi sonlandırabilir sizi daha iyi ve rahat hissettirecek olanlara yönelerek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Duygularınız mantığınız gelişiyor neye ihtiyaç duyup nelerden rahatsız olduğunuzu daha net görmeye başlıyorsunuz. Bırakın uyanan ruhunuz hayat yolunuzda ki dikenli teller aşmanıza rehberlik etsin şimdi.

AKREP BURCU

Kendiniz için yapmadıklarınızı başkaları için yapıp hak etmeyene haddinden fazla verip karşılık alamadıklarınızı hayatlarınızdan uzaklaştırma yeni başlangıçları kucaklama vakti sizler için. Müzmin bekarlar Evlilik kararı alabilir size olan aşkından emin olduğuz kişiye de kendinize de şans tanıyarak kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Kangren olmuş sizden çalan maddi manevi sizi yoran her türlü ilişkiye nokta koyarak yeni güzelliklere yer vermek tamamen sizlerin iradesinde. 

YAY BURCU

Hayat savaşında verdiğiniz mücadeleden yorgun düşen ruh ve bedeninizi güçlendirmeniz adına uyarıyor gökyüzü sizleri. Dikkate alın ve kaybedeceğiniz tek yarışın zamanla olduğunu görerek geç kalmdan önlem alın. Önce kendinizi sevin kendinize değer verin ve iş hayatınızda finansal konularda zorlandığınız şeyleri devam ettirme ısrarınızdan vazgeçin.. Aile eve aşk ilişkilerinizde sorumluluk alırken sorumluluktan kaçanlara karşı tepkinizi nezaketle vermeli hiç kimsenin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğinizi kararlılıkla ortaya koyabilmelisiniz. 

OĞLAK BURCU

Bugün sizi değerlerinizden uzaklaştıran kendinize kızmanıza neden olanların gerçek yüzünü görecek ve bu kişiler ile bağlarınızı keserek karanlıklardan sürekli aynı tekrarlardan kayıplardan kendinizi kurtarabileceksiniz.  İş özel ve finansal ilişkilerinizde neleri kaybettiniz neleri kazandınız nelere yabancılaştınız bunları fark edip toparlanma dönemi sizler için neye nasıl baktığınız önem taşımakta. Kendinize hedefler koymalı çok fazla zaman kaybetmeden hayatınızda ki kilitleri açmak adına savaşmalısınız.

KOVA BURCU

Aileye özel hayatıza dair sorumluluklarınızı tek başınıza yüklenmekten ne denli yorgun olduğunuzu kendinize itiraf etme zamanı sizler için. Sizden sadece almaya odaklananların ağırlığını taşımaktan yorulduysanız bu enerjiler altında hiç kimsenin almadığı sorumlulukları tek başınıza almamalı her koyun kendi bacağından asılır diyerek kendinizi kurban olmaktan çıkartmalısınız. Bu enerji altında iş hayatınızda sıkıntılarınız varsa iş değişikliği yeni bir sector gibi girişimler yapabilir memnun olmadığınız alanlardan uzaklaşabilirsiniz. Akrabalarınızın eleştirilerine karşı sözünüzü yükseltin ve hiç kimsenin kılını dahi kıpırdatmadığı konularda size ahkam kesmelerine müsaade etmeyin. Bu enerji altında kan bağınız olan Aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Bu enerjiler altında aşırı gururlu inatçı yaklaşımlarınızdan uzaklaşacak içinizde ki çocuğu özgür bırakacaksınız. . Aşkta ailevi konularda ve dostluklar da çıkarsız hesapsız yanınızda yer alanlar ile ilişklerinizin güçleneceği enerjiler ile karşı karşıyasınız şimdi. Kim gerçek dost kim düşman bu dolunay ile ortaya çıkacak sizler için. 

BALIK BURCU

Kendinizi maddi manevi eğitsel konularda geliştireceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ön yargılı olmadan ben bilirimcilik yapmadan öğrenmeye açık olduğunuz da gelişecek farkındalık kazanacak yanlış giden pek çok şeyi yoluna koyacaksınız. Akrep Dolunay’ın yönetici gezegeni Mars Yengeç burcunda ilerliyor. İş ve aşk hayatınızda alışkanlıklarınızdan çaresizlikten yapmak zorunda bırakıldığınız şeylerden uzaklaşmak için hayatın bilmediğiniz fark etmediğiniz yönlerini keşfetmek zamanı sizler için. İyi değerlendirin.

   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.