26 Temmuz 2019 burç yorumları

26 Temmuz 2019 burç yorumları

26 Temmuz 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koç; ayağını sağlam yere basmaya çalışıp; adımlarını düşünerek atabilirsin. Sabah saatlerinde gerginlikler yaşayabilir, huzur ve sadakatin test edildiği zamanlardan geçebilirsin. Ancak gerek iş gerekse sosyal hayatından seni destekleyen ve onaylayan kişilerin varlığı güven ihtiyacının karşılanmasını sağlayabilir.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa; burcunda ilerlemekte olan Ay; bugün keyif ve isteklerine yöneleceğine işaret etmekte. Tutkuyla istediğin veya kendini layık bulduğun alanlarda; karşına rekabet yaratacak kişiler çıkabilir. Fakat sosyal medyadan ya da aynı görüşü paylaştığın gruplardan tam destek alarak kendini ifade edebilirsin.     

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; içten içe kendini güvende hissetmek isteyebilirsin ancak belli standartlara ve konfora ulaşamamak veya beklediğin ilgi görmemek mutsuzluğa neden olabilir. İstemeden de olsa patavatsızlık yapabilir ya da dedikodulara maruz kalabilirsin. Fakat finansal konularda beklemediğin zamanda gelen destek seni rahatlatabilir. 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; gruplar, arkadaşlar ve ekip çalışmaları için hareketli bir süreçtesin. Keyifli, zevk alacağın organizasyonlara katılabilir veya sen bu organizasyonları planlayabilirsin. Yakın ilişki de olduğun kişilerin tam desteğiyle başarılı olabilirsin ancak hesapta olmayan ödemelere ve borç alıp vermeye dikkat.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan; toplumsal alanda güvenirliliğini kanıtlamak ihtiyacı hissedebilir, saygı uyandırmak için fazladan yük altına girebilirsin. Fakat hem fiziksel hem de ruhsal sınırlarını bilmeli kendini fazla zorlamamalısın.  Uzmanlık gerektiren konularda farkına gösterebilir, gücünü açığa çıkarabilirsin. 

BAŞAK BURCU

 Sevgili Başak; hayata başka gözlerle bakmanın, kalıplarını ve algılarını değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Yurtdışı, eğitim ve sosyal medyayı içine alan girişimlerini heyecana ve hevese kapılmadan yapabilir, öncelikle işin mali boyutunu planlayabilirsin. Yine de elinde olmayan sebeplerden dolayı aksilikler yaşanabilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi; bugün gerek duygusal gerek maddi paylaşımlarda ufak çaplı krizler yaşanabilir. Huzurunu, konforunu kaçıracak olaylarla baş etmek zorunda olabilir, arkadaşlarınla ya da sevdiklerinle rekabete girmek zorunda kalabilirsin. Fakat bir yandan da seni destekleyen ve güçlenmeni sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsin. 

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; isteklerini gerçekleştirmek; beklediğin ilgi ve iltifatı elde edebilmek için çaba gösterebilirsin. Aynı zamanda iş hayatında sana rakip olanların önünü kesmek ve liderliği alabilmek için de mücadele verebilirsin. Başkalarını ikna kabiliyetini kullanarak olayları kendi lehine çevirebilirsin.

YAY BURCU

Sevgili Yay; bugün yapılacak işler ve sorumluluklar olmasına rağmen tembellik etmek isteyebilirsin. Dost veya yardım edermiş gibi görünüp arkandan aleyhine hareket edenlere karşı dikkatli olmalısın. Her ne kadar hemen tepki verip mücadeleye girmek istesen de akılcı ve soğukkanlı olmanda fayda var.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; aşk hayatında her şeyin istediğin gibi ilerlemesi için yoğun bir çaba göstersen de kontrol edemediğin pürüzler özellikle sabah saatlerinde gerginliğe yol açabilir. Bir anda oluşan maddi manevi güvensizlikler hemen moralini bozmamalı.  Kendi kurallarını koyup, sınırlarını çizebileceğin bir ilişki ya da ortam arıyor olabilirsin. 

KOVA BURCU

Sevgili Kova; evde, ailevi konularda ve kariyerde bazı bitiş ve başlangıçlar gündemde. Alıştığın düzenin değişmesine neden olacak durumların oluşması ilişkilerinde gerginliğe neden olabilir, karşındakilerin seni zorladığını ve kışkırttığını düşünebilirsin. Süregelen koşulları değiştirmek pek kolay olmasa da kadersel olaylar gelişebilir.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.