8 Temmuz burç yorumları

8 Temmuz burç yorumları

8 Temmuz burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Her şeyden hoşnutsuz hissetme ve herkesi eleştirme eğiliminde olmanız muhtemeldir. Eleştirinizi kontrol edin, yoksa kötü bir tutum olarak görülebilir! Özellikle iş hayatınızda ciddi zararlar görebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda zorluklarla karşılaşıyor olabilirsiniz bugünler de sakin ve yapıcı tutumunuz her türlü zorluğun üstesinden gelmenizi sağlayabilir. Öğleden sonra,  beklediğiniz finansal konular ile ilgili olumlu haberler alabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bu sabah sizi bir süredir meşgul eden bir görevi yerine getirebilirsiniz ve kazanımlarınızı arttırabilirsiniz. Fakat çalışma arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz. Bilmeniz gereken bir konuyu sizden sakladıklarını öğrenebilir güven  duygunuzun sarsılması ile  gerginlikler yaşa, yapabilirsiniz. Her ne olursa olsun çözümü sakinlikle bulmalı tartışmaları önlemek için elinizden geleni yapmalısınız! Aşk hayatınızda ise huzurlu bir gündesiniz eş ya da sevgilinizin sizi ihmal ettiğini düşünüyorsanız bugün ki yaklaşımları ile bu düşüncenizin yersiz olduğunu anlayacaksınız.

İKİZLER BURCU

Bugün kalbinizin kırgınlıklardan ne kadar yorgun olduğunu daha yoğun hissedebilir size bunları yaşatan kişi ya da kişiler ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda ise dekorasyon taşınma ve yurt dışı ile ilgili faaliyetlerinizde istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Aşk hayatınızda kararlar almak için ise,  Bugün sezginize güvenebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Mutsuz hissedebilirsiniz hemen hemen her şeye ve herkese kızmaya eğilimlisinizdir bugün. Son 3 ayda çok hızlı gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Bu durum sizleri çok yormuş olsa da gerek iş gerek özel yaşamınızda  öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışın ve aşırı tepki vermekten kaçının! Sonunda yıkıcı durumlara neden olmak istemiyorsanız eğer.

ASLAN BURCU

Bugün iş hayatınızı tamamen değiştirmenize yardımcı olacak bazı haberler alabilirsiniz. İş ve aile hayatınızda ki karışıklıklar ortadan kalkmaya başlıyor fakat sizlerde iradenizi seçimlerinizi doğru yaparak ortaya koymalı sizden sadece almaya odaklanmış kişiler ile daha fazla hayatınızı yıpratmamalı karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirmeye çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize ilginizi göstermeli değer verip sevginizi hissettirmelisiniz. 
Ayrıca bugün uzun yolculuklardan kaçınmaya çalışın. Seyahat etmek zorundaysanız, evraklarınıza ve valizlerinize iyi bakın!

BAŞAK BURCU

Bugün sevdiklerinizle tartışabilirsiniz çünkü evde yapmak istedikleri değişikliklere katılmama eğiliminizden kaynaklı olabilir tartışmalar. Gerilimi önlemek için, size yakın olanların ihtiyaçlarını daha iyi düşünüp anlamaya gayret gösterin. İş hayatınızda ise son anda iptaller verilen sözlerin yerine getirilmemesi gerginliklere finansal olarak kısa süreli sorunlara yol açabilir.  Bugün kendinize daha iyi bakmak ve daha fazla dinlenmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Duygusal ve finansal konularda zorluklarla karşı karşıya olabilirsiniz. Sakin kalmalı ve sabrınızla kendinizi daha zor duruma bırakmamalısınız. Arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın tavsiyesi pek çok konuda yardımcı olabilir sizlere. 

AKREP BURCU

Bu sabah gergin olabilirsiniz, çünkü önemli bir iş toplantınız ertelenebilir.  Aşk hayatınızda ise bencilliklerden uzak durmalısınız.  Sakin olmalı hassas durumlara girmemek için öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Kavgadan kaçınmak için sevdiğiniz insanla sakince konuşmak daha iyi olur sizler için.

YAY BURCU

Bu sabah hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz, çünkü güvendiğiniz bir arkadaşınız size kötü davranabilir üzülebilirsiniz. Kimseye gereğinden fazla değer vermemeniz gerektiğini öğrenmelisiniz.  İş hayatınızda ise tamamlamanız beklenen en önemli görevlere odaklanmaya çalışın. Aşk hayatınızda ise ilişkinizdeki gelişmeler çok iyi olacaktır.

OĞLAK BURCU

Bugün bir  iş ortağınız ne kadar adaletsiz olduğunu kanıtlayabilir. Bu üzücü olabilir ve artık onlara güvenmemeye karar vermenize neden olabilir. Gün boyu yaptığınız her işte dikkatli olmalısınız. Yatırım yapmak için iyi bir zaman değil. Öğleden sonra bir dostunuz sağlık konularında sizden yardım isteyebilir. Aşk hayatınızda ise bugün kıskançlık duygunuz zorluklara neden olabilir. 

KOVA BURCU

Bu sabah bir akraba yada arkadaşınızın hastalığını öğrenebilir ve çok üzülebilirsiniz. Bu durum yüzünden işinize  çok iyi odaklanamayabilirsiniz, bu yüzden önemli kararlar almaktan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda ise tartışmalardan kaçınmaya çalışın.

BALIK BURCU

Bugün önemli kişilerle iş projeleri ve toplantılarınızı ertelemek isteyebilirsiniz. Bu sabah bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir. Dikkat edin verdiğiniz parayı geri alamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise bugün hayal kırıklıkları ve güven sorunları yaşayabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.