Altınok: Yeşili görmeyen kalmayacak

“Keçiören yeşillikler cenneti olacak” diyerek göreve başlayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, daha yeşil bir Keçiören için cadde ve sokak ağaçlandırmalarının son hızla devam ettiği bilgisini paylaştı.

Altınok: Yeşili görmeyen kalmayacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

YEŞİL GÖRMEYEN VATANDAŞIMIZ KALMAYACAK

Keçiören yeşillikler cenneti olacak” diyerek göreve başlayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, daha yeşil bir Keçiören için cadde ve sokak ağaçlandırmalarının son hızla devam ettiği bilgisini paylaştı. Altınok, “Balkonundan yeşil görmeyen vatandaşımız kalmayacak, Keçiören’de kişi başına düşen yeşil alan oranını hızla artıracağız” diye konuştu.

Keçiören’in cadde ve sokaklarında başlatılan ağaçlandırma seferberliği ile top akasya, ıhlamur, akçaağaç, dişbudak ve sofora türündeki 197 ağaç toprakla buluşturuldu. Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 128 ağacın da toprakla buluşmak için gün saydığı bilgisini verdiler.

“YAŞANABİLİR ŞEHİRLER BIRAKMAK LAZIM”

Keçiören’de 2 bin 600 sokağa ağaç dikeceklerini vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Bu makamlar, mevkiler gidecek, mahkeme kadıya mülk değil. Geride eserler, hizmetler ve yaşanabilir şehirler bırakmak lazım. Bunlardan bir tanesi de yeşil çevre. Temiz şehirler ve temiz kentler. Bozkır bir kader değil, el ele verirsek Türkiye 2 yılda Dünyanın en yeşil ülkelerinden biri olur. Biz Keçiören’de sokakları ağaçlandırmaya başladık. İnsanımız salonunda balkonunda kış sesini duyacak. Yeşil alanların ve mesire alanlarının sayısını artırarak yeşil bir başkente katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Altınok ayrıca, “Yeşil bir geleceğe yürümek için çevremizi, doğamızı ve ağaçlarımızı korumalıyız” mesajı da verdi.​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.