Büyükşehir'den, 15 Temmuz'da Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde mevlit

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz 2016’da Türkiye’nin yaşadığı hain darbe girişiminde ülkesini canı pahasına korumak için şehit olan vatandaşları bu yıl da unutmadı.

Büyükşehir'den, 15 Temmuz'da Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde mevlit
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz 2016'da Türkiye'nin yaşadığı hain darbe girişiminde ülkesini canı pahasına korumak için şehit olan vatandaşları bu yıl da unutmadı. Büyükşehir Belediyesi tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle 15 Temmuz Pazartesi günü Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde saat 19.30'da mevlit okutulacak.

MANSUR YAVAŞ'TA MEVLİDE KATILACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılacağı Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle şehitler anılacak. Tüm Ankaralıları mevlide davet eden Büyükşehir Belediyesi, Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde vatandaşlara, şehitlerin aziz ruhları için çeşitli ikramlarda bulunacak.

15 Temmuz Pazartesi günü saat 06.00'dan 16 Temmuz Salı günü 06.00'a kadar Büyükşehir Belediyesi'ne ait EGO Otobüsleri, Raylı Sistemler ve Teleferik Hattı vatandaşların gün içinde etkinlik ve anma programlarına katılmaları için ücretsiz olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.