Çocuk işçiliğe karşı ‘Sloganı sen bul!’

Fişek Enstitüsü Çalışan Çocuklar Bilim ve Eylem Merkezi Vakfı, çocuk işçiliğe “Hayır” demek için “Sloganı Sen Bul!” kampanyası başlattı.

Çocuk işçiliğe karşı ‘Sloganı sen bul!’
Yayınlanma:
Güncelleme:

12 Haziran Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü ve çocuk işçiliği her geçen gün artıyor. Bu duruma dikkat çekmek isteyen Fişek Enstitüsü Çalışan Çocuklar Bilim ve Eylem Merkezi Vakfı, çocuk işçiliğe “Hayır” demek için “Sloganı Sen Bul!” kampanyası başlattı.

cocukişçilik1.jpg

Fişek Enstitüsü Çalışan Çocuklar Bilim ve Eylem Merkezi Vakfı, 12 Haziran Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü nedeniyle “Sloganı Sen Bul!” kampanyası başlattı. Kampanya metninde her geçen gün artan çocuk işçiliğine dikkat çekilerek, “Her yıl onlarca çocuk iş kazalarında yaşamını yitiriyor. Yıllardır kullanılan basmakalıp cümleler çocuk işçiliği sorununu görünür kılmıyor. Şimdi sıra sizde. 12 Haziran Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü için slogan bul, önerini bize yolla, 12 Haziran günü hep birlikte çocuk işçiliğe hayır diyelim” denildi. 

Kampanyaya son katılım tarihi 6 Haziran ve katılmak isteyenlerin tek yapması gereken buldukları sloganı şu adresteki formu doldurarak Vakfa bildirmek: https://docs.google.com/forms/d/1mk9Bz9cxpInNXPbuwQjXX2OkadbS2OrKOxyOLIW9wX8/viewform?edit_requested=true

slogan.jpg

Kaynak:İHA

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.