Emekliler Ata’nın huzuruna çıktı

Atatürk'ün Mareşal rütbesinden emekli olduğu 30 Haziran tarihi Türkiye Emekliler Günü ve Haftası Kabul Edildi.

Emekliler Ata’nın huzuruna çıktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Atatürk'ün Mareşal rütbesinden emekli olduğu 30 Haziran tarihi Türkiye Emekliler Günü ve Haftası Kabul Edildi. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ve Yönetim Kurulu, Tüm Emekli Dernekleri üyeleri İle Atatürk'e özlem ve sevgi, saygı ile çelenk sundu, pasta ile kutladı.

ÜST DÜZEY KATILIM

Anıtkabir'de düzenlenen etkinliğe derneği temsilen; Genel Başkan Kazım Ergün, Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, Genel Eğitim Sekreteri Arif Yıldız, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Abdülkadir Ersal, Çankaya Şube Başkanı M. Muammer Yeğin, Ankara Şube Başkanı Çetin Alkan, Sincan Şube Başkanı Ali Ulukan ile şubelerin yöneticileri ve çok sayıda üyenin yanı sıra TÜED Genel Merkez danışmanları ve personel katıldılar.

ATA’NIN HUZURUNDALAR

30 Haziran Emekliler Günü ve Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliklerden birisi daha hayata geçirildi. Türkiye Emekliler Platformu bünyesinde toplanan; Türkiye Emekliler Derneği, Türkiye Emekli Subaylar Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Tüm İşçi Emeklileri Derneği, Tüm Sivil Emekliler Derneği, Tüm Bağkur Emeklileri Derneği yöneticileri ve üyeleri büyük önder Atatürk'ün huzuruna çıktı. Türkiye Astsubay Emeklileri Derneği'nin dönem başkanlığında bir araya gelen Türkiye Emekliler Platformu üyeleri 29 Haziran 2019 tarihinde düzenlenen anma töreninde önce saygı duruşunda bulundular ve ardından, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydular. Anıtkabir'de düzenlenen tören sonrasında, Anıtkabir Komutanı Topçu Albay Mahmut Cüneyt Rakunt da makamında ziyaret edildi.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.