Türk Telekom’a uzun takviye

Bu sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Ankara temsilcisi Türk Telekom, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

Türk Telekom’a uzun takviye
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Ankara temsilcisi Türk Telekom, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom yabancı oyuncu transferinde daha önce Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi’nde (NBA) forma giyen 27 yaşında ve 2.08 metre boyundaki Kanadalı uzun forvet Kyle Wiltjer transfer ederek pota altını güçlendirdi. Geçen hafta kadrosuna Fransa Takımı’nda da oynayan pivot Moustapha Fall’ı katan mavi beyazlılar Kyle Wiltjer’e imza attırarak bu sezonki ikinci yabancı oyuncu transferini de yapmış oldu.

PARLAK KARİYER

Kanada Milli Takımında da oynayan 27 yaşındaki Wiltjer, NBA Houston Rockets ve Toronto Raptors formalarını terletti. Olimpiakos kadrosunda Euroleague tecrübesi yaşayan oyuncu geçtiğimiz sezonu Unicaja Malaga'da geçirdi. Wiltjer, EuroCup’ta 10,2 sayı 3.4 ribaund 1.2 asist ile oynadı. İspanya Ligi’nde 34 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 11,6 sayı, 2,5 ribound 0,8 asist ortalamasıyla mücadele etti. Oyun zekâsı ve saha görüşü şut özelliği ile Avrupa'nın en önemli 4 numaralı oyuncuları arasında gösterilen Wiltjer’ın savunma ve hücumda Türk Telekom’un önemli kozu olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.