Üreğil'deki ilk millet bahçesi yabancı öğrencileri ağırladı

Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi, ülkemize yurt dışından öğrenim görmek için gelen 35 ülkeden 100’ü aşkın öğrenciyi ağırladı.

Üreğil'deki ilk millet bahçesi yabancı öğrencileri ağırladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dilmer Birimi tarafından düzenlenen piknikte Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Musa Kazım Arıcan, Dilmer Müdürü Bünyamin Oğuz ve yabancı öğrencilerle bir araya geldi.

HEP ÇALIŞACAĞIZ

Çeşitli bölümlerde lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi alan öğrencilerin bir araya geldiği etkinlikte konuşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak'ta insanların nefes aldığı, mutlu olduğu yerler inşa ediyoruz. Özetle insanlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Dili, dini, milleti fark etmeksizin hizmet ediyoruz. Bugün Ankara'nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi'nde ülkenin dört bir noktasından ülkemize eğitim için gelen öğrenci kardeşlerimizi misafir ediyoruz” dedi.

ÖRNEK PROJE

Üreğil Millet Bahçesi'nin öğrenciler için örnek teşkil edecek bir proje olduğunu ifade eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Musa Kazım Arıcan, “Bu arkadaşlarımız okullarını bitirdiğinde hepsi kendi alanında bir yerlere gelerek, burada gördüklerini paylaşacak. Bunun için bizlerde ülkemizin güzelliklerini yurt dışından gelen öğrencilerimize göstererek dünya ile paylaşımımızı artırıyoruz. Böyle güzel bir ortamda bizleri ağırlayan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.