Sefer Aşır Eraslan

Sefer Aşır Eraslan

Dönek Putin

Dönek Putin

Rahmetli Çeçenistan lideri büyük insan Cehar Dudayev “Ruslarla anlaşma ancak o anlaşmanın yazıldığı mürekkep kuruyana kadardır” diyor. Onlardan dost olmayacağını şu son üç senede yaşayarak gördük. Tarihi rakibimiz, ezeli düşmanımız, azgın çar bakınız yeniden aklı sıra casusça işler çeviriyor. Seraakib’e Rus askeri polisini göndermiş”. Bir büyük oyun, bir kocaman adı konulmamış savaş hali.

Dün yokluk içinde yedi düvelle savaştık. Bu gün de süperinden en adisine kadar dünyanın bütün güçleriyle savaştayız. ABD ve Rusya başta olmak üzere, İngiltere, Fransa, İran, uşakları olan Araplar, ve Çin… Bu savaşın asıl hedefi elbette dünyadaki tek bağımsız Müslüman devlet, tek kudretli Müslüman  devlet Türkiye… Cezayirli müftü, “Allah’ım Türklere yardım et. Türkler mağlup olmasınlar. Yoksa İslam ayaklar altında kalır” diye dua ediyor.

“Türkiye Soçi anlaşmasında verdiği sözü tutmadı. Teröristleri çıkarmadı” diye bahane ederek adeta Hatay’a saldırmaktadır. Oysa hem ABD hem de Rusya siz terk ettiğiniz Ayn-el Arap Mümbiç, Telabyad, Tel Rıfat, Rasulayn ve diğer bölgelerdeki teröristleri temizlemek için 150 saat izin istediniz lakin onları daha iyi,  daha taktiksel ve başa çıkılması zor konumlarda yerleştirdiniz. Yani onların verdiği silahlarla hala oradalar.

İdlip olayı olmasa oraları da başınıza yıkacaktı Türk askeri. Siz çıkmalarına engel oldunuz. Şimdi de arsızca bizi suçlayıp saldırıyorsunuz. İnşallah bu kızıl Putin’e iyi bir ders verip bütün mazlum ve korkak milletlere kim olduğumuzu öğreteceğiz. Adeta İstiklal Savaşımızda bizden cesaret alıp İngiliz’i yurdundan atan Hintliler gibi. Afrika’daki mazlum milletler gibi. Ama içeride de bir olmak birlik olmak gerekmektedir.

Şimdi biz de Rusya’nın gönderdiği sözde “askeri polis”leri Esad askerlerinin arasındaydılar, bulunmamaları gereken yerdeydiler” deyip vurma hakkımız elbette var. Bir deneyelim bakalım Rus’un boyu kaç santim. Haddini bildirelim.

Bunca gavurun arasındaki İran’ın alçaklıkları onlardan da fazla. Hava savaşı Rus uçaklarıyla, kara savaşları da İran askerleri ve silahlarıyla karada yapılmaktadır. İran bize hem ABD hem de Rusya’dan daha azılı bir düşman,  münafık bir dindaştır. Daha iki yıl evvel yazdığı makalede “Bu Türkler de kim oluyor biri bunlara haddini bildirmeli” diyen Jefry bugün “İdlip şehitlerimiz” deme alçaklığını göstermektedir.

Bütün bunlar Türk’ün bileğinin güçlü yüreğinin korkusuz olduğunu gördükten sonra daha alt perdeden alt etme planlarıdır. O’nu bile dize getiren Türk Ordusuna selam olsun. Zaferleri mutlak alınlar ak ve pak olsun. Sayın Erdoğan yine bir laz inadıyla milim kımıldamadan işi çözerse iki devi dize getiren adam “havasıyla” dolaşacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sefer Aşır Eraslan Arşivi