4 İsrail askeri yaralandı!

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Lübnan topraklarından gerçekleşen tanksavar füzesi saldırısında 4 askerinin yaralandığını duyurdu.

4 İsrail askeri yaralandı!
Yayınlanma:

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Lübnan topraklarından gerçekleşen tanksavar füzesi saldırısında 4 askerinin hafif şekilde yaralandığını duyurdu.

İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, Lübnan'dan kaynaklanan tanksavar füzesi saldırısı sonucunda İsrail'in kuzeyinde sirenlerin çaldığı ifade edildi. Tanksavar füzesinin, İsrail askerlerini taşıyan bir araca isabet ettiği ve 4 askerin hafif yaralandığı belirtildi.

Ayrıca, Lübnan'dan İsrail'e yönelik olarak çok sayıda roket atıldığı bildirildi. İsrail, bu saldırılara karşılık vererek atışların yapıldığı noktaları topçu ateşiyle hedef aldı.

Hizbullah Hareketi, Lübnan'ın güneyinden İsrail'e ait askeri noktalara çeşitli silahlarla gerçekleştirilen saldırıyı üstlendi.

Hizbullah'ın açıklamasında ise İsrail askerlerinin toplanma bölgesi olan Hanita'nın doğusu, Şeba Çiftlikleri'nde yer alan Ruveysat el-Alem gözetleme noktası ve Beyt el-Hillel'de bir askeri aracın hedef alındığı ifade edildi.

İki taraf arasındaki çatışmalar, 8 Ekim tarihinden bu yana Lübnan sınırında devam etmekte olup, bu olaylarda şu ana kadar 89 Hizbullah mensubu ve 6 İsrail askeri yaşamını yitirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.