Filistin Sözcüsü: Saldırı kimseye barış ve güvenlik getirmeyecek!

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, saldırıların barış ve güvenlik getirmeyeceğine dikkat çekerek, "Askeri ve güvenlik çözümlerinin başarısızlığı kanıtlandı" dedi.

Filistin Sözcüsü: Saldırı kimseye barış ve güvenlik getirmeyecek!
Yayınlanma:

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, İsrail'in Filistin topraklarındaki saldırılarına karşı açıklamalarda bulunarak, askeri ve güvenlik çözümlerinin yetersizliğini vurguladı.

Ebu Rudeyne, "İsrail ile ABD yönetiminin önünde saldırıları durdurmak ve işgali sona erdirmekten başka seçenek yok" diyerek, uluslararası çabaların, özellikle Gazze'deki hastanelerin boşaltılması ve yıkılmasına rağmen, İsrail saldırılarını durdurma konusunda engellenmemesine şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtti.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'da yayımlanan açıklamasında, Ebu Rudeyne, ABD yönetimine çağrıda bulunarak, "İsrail ile ABD yönetiminin önünde saldırıları durdurmak ve işgali sona erdirmekten başka seçenek yok. Çünkü kaos yaratmayı ve bölgeyi sonsuz savaşlara sürüklemeyi hedefleyen tüm Filistin topraklarındaki bu çılgın kampanya, herkesi yakacak ve kimse bundan kurtulamayacak" ifadelerini kullandı.

Ebu Rudeyne, saldırıların barış ve güvenlik getirmeyeceğine dikkat çekerek, "Askeri ve güvenlik çözümlerinin başarısızlığı kanıtlandı" uyarısında bulundu.

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü, tek çözüm yolunun "İsrail işgaline son vermek, Filistin halkının uluslararası meşruiyet ve uluslararası hukuka uygun olarak özgürlük ve bağımsızlık hakkını tanımak" olduğunu vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.