İsrail duyurdu: Hava, deniz ve karadan ortak bir operasyonla saldırıyı genişletmeye hazırız

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından, yapılan açıklamada, hava, deniz ve karadan ortak ve koordineli bir operasyonla saldırıyı genişletmeye hazır olduklarını bildirdi.

İsrail duyurdu: Hava, deniz ve karadan ortak bir operasyonla saldırıyı genişletmeye hazırız
Yayınlanma:

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki şehirleri 8 gündür yoğun bir şekilde bombalamaya devam ediyor.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından, bugün Gazze Şeridi’ndeki sivillere verilen 10.00-16.00 saatleri arasında bölgenin güneyine geçilmesi çağrısı yapılmıştı.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından, sürenin dolmasıyla Gazze Şeridi’ne düzenlenecek operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, önemli bir grup operasyonların düzenleneceği bildirilerek, “Hava, deniz ve karadan ortak ve koordineli bir operasyonla saldırıyı genişletmeye hazırız.” ifadeleri kullandı.

Lojistik müdürlüğünün birliklere kara harekatı için ihtiyaç duyacakları tüm teçhizatı sağlamak için çalıştığı belirtilen açıklamada, yüzbinlerce yedek askerin hazır olduğu bildirildi.

IDF taburlarının ve askerlerinin ülkenin her yerinde konuşlanmış durumda olduğu ifade edilirken, "kara operasyonuna ağırlık vererek savaşın sonraki aşamalarına hazırlık durumunu artırmaya hazırlanıyor.”

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.