Öğrencileriyle 'notlarını yükseltmek için' ilişkiye girmiş!

Üç erkek öğrencisiyle seks yapmak ve iki öğrencisine ise cisimle tecavüz etmekten yargılanan Brianne...

Öğrencileriyle 'notlarını yükseltmek için' ilişkiye girmiş!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ABD'de yaşanan olayda 35 yaşındaki öğretmen, mahkemeye elleri kelepçeli, ayakları da zincirle bağlı şekilde getirilmişti. Ağlayarak mahkeme salonuna getirilen Altice, masum olduğunu savunmasına rağmen, Altice ile birlikte olan gençlerden biri, öğretmeniyle en az üç kez cinsel ilişki yaşadıklarını söylemişti.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olayla ilgili dava sürerken geçtiğimiz günlerde Altice avukatı aracılığıyla yaptığı yazılı savunmada "Öğrencilerimin benimle birlikte olduktan sonra notlarında büyük yükseliş oldu. Ben onlara olumlu yönde etki ettiğimi düşünüyorum. Ben onlara kötülük yapmadım." ifadesini kullandı! Öğrencilerden biri de ilişkiye girdikleri dönemde öğretmeninin "Bunu ailenle daha iyi iletişim kurman ve okulda notlarını yükseltmen için yapıyoruz." dediğini belirtti.

Veliler tarafından kabul edilemez bulunan bu savunmanın davanın seyrinde ne tür bir etki yapacağı tartışılırken, öğretmenin verdiği savunmanın hapisten çıkmak için son çırpınışları olduğu yönünde yorumlar yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.