Türk genci Almanya'da bıçaklanarak öldürüldü!

Almanya'nın Kaufbeuren şehrinde yaşayan Devran Hazar bir bar kavgasına müdahale etmek isterken...

Türk genci Almanya'da bıçaklanarak öldürüldü!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Almanya‘nın Kaufbeuren şehrinde bin barda yasak olmasına rağmen sigara içmek isteyen 49 yaşındaki bir Kazakistanlı ile barda çalışan kadın personel tartışmaya başladı.

Tartışma bar dışına da taşınca, 23 yaşındaki Devran Hazal ve arkadaşları müdahale etmek istedi. Adı öğrenilemeyen Kazak, Devran Hazal’ı bir çok yerinden bıçakladı.

Hastaneye kaldırılan Türk genç hayatını kaybetti.

Yakalanan saldırgan tutuklandı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Devran Hazal için Ulu Cami’nde kılınan cenaze namazına katılım çok yoğun oldu. Hazal’ın ailesi, akrabaları ve arkadaşları son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Baba Diyattin Hazal taziyeleri kabul etti. Cenazenin Erzurum’da toprağa verileceği belirtildi.

CENAZE TÖRENİ GÜNÜ, SÖZ KESİLECEKTİ

Devran’ın ağabeyi Güven Hazal, çok üzgün olduklarını belirterek, Kardeşime kız istemeye gidecektik bugün, söz kesecektik dedi.

HAZAL İÇİN BAR ÖNÜNE ÇİÇEK BIRAKTILAR

Devran Hazal’ın sevdikleri olayın meydana geldiği bar önüne çiçekler bıraktı, mumlar yaktı. Devran‘ın arkadaşları sosyal medyada açtıkları sayfada kısa sürede 5 bin 800‘ü bulan takipçileri ile üzüntülerini paylaştı, sanığa öfkelerini yazdı.

Paylaşımlarda, tartışmaya kayıtsız kalmaması nedeni ile Devran arkadaşları tarafından ’büyük Kahraman’ olarak tanımlandı.

Ayrıca arkadaşları belediyeye başvurarak Mayıs ayında Devran‘ın da ailesinin izniyle şiddete karşı bir protesto yürüyüşü düzenleyecek.

Ercan KARATAŞ / DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.