16. Uluslararası Yönetim Bilimi ve Mühendisliği Yönetimi Konferansı yapıldı

Gazi Üniversitesi, Sichuan Üniversitesi ve Uluslararası Yönetim Bilimi ve Mühendisliği Yönetimi Derneği (International Society of Management Science and Engineering Management-ISMSEM) iş birliğinde düzenlendi.

16. Uluslararası Yönetim Bilimi ve Mühendisliği Yönetimi Konferansı yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gazi Üniversitesi, Sichuan Üniversitesi ve Uluslararası Yönetim Bilimi ve Mühendisliği Yönetimi Derneği (International Society of Management Science and Engineering Management-ISMSEM) iş birliğinde düzenlenen "16. Uluslararası Yönetim Bilimi ve Mühendisliği Yönetimi Konferansı (16th International Conference on Management Science and Engineering Management-ICMSEM)” çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fulya Altıparmak'ın yaptığı konferansın açılış konuşmasını Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız gerçekleştirdi.

Üniversitelerin toplumun refah düzeyini yükseltmeyi amaçlayan kuruluşlar olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Musa Yıldız, "Üniversitelerimiz ne kadar etkin çalışırsa, kakınmaya o kadar hızlı ulaşırız. Üniversiteyi bu kadar önemli kılan şeylerden biri de düzenlediği ünlü ve tanınmış konferanslarıdır" diyerek Gazi Üniversitesinin bu önemli konferanslardan birine ev sahipliği yaptığını ifade etti. Gazi Üniversitesinin uluslararası standartlarda bir yükseköğretim kurumu olduğunu dile getiren Prof. Dr. Musa Yıldız, "Üniversitemiz, Türkiye'nin ilerlemesi ve gelişmesi açısından genç nesillerin akademik ve teknolojik birikiminde önemli rol oynayan, eğitimdeki başarısını hem ulusal hem de uluslararası çalışmalarla kanıtlamış bir kurumdur" dedi. Prof. Dr. Yıldız konuşmasının sonunda, konferansı organize eden Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü personeline, Uluslararası Yönetim Bilimi ve Mühendisliği Yönetimi Derneği personeline ve Sichuan Üniversitesindeki meslektaşlarına konferansın düzenlemesinde gösterdikleri iş birliği için teşekkür etti.

İki gün süreyle devam edecek olan çevrim içi konferans, açılış konuşmasının ardından katılımcıların konuşmalarıyla devam etti. Birçok araştırmacı, bilim insanı ve uzman, yüksek kaliteli çalışmalarını ve fikirlerini katılımcılarla paylaştı. Konferans, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.