Ankara Antalya’dan birincilik ve ikincilik ile döndü

Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali Yemek Yarışması’nda Mamak Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 8 madalya ile birinci olurken, aynı yarışmaya 3 öğrenci ile katılan Mogan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 3 madalya ile ikinci oldu.

Ankara Antalya’dan birincilik ve ikincilik ile döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali Yemek Yarışması’nda Mamak Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 8 madalya ile birinci olurken, aynı yarışmaya 3 öğrenci ile katılan Mogan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 3 madalya ile ikinci oldu. Mogan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi aynı zamanda “En İyi Okul” kategorisinde 2. olarak kürsüye çıktı.

mogan-lisesi3.jpg

TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ ANKARA’DAN

Öğretmenleri Mehmet Emin Yılmaz yönetiminde Ankara’yı temsil eden Melisa Mirza, Hasan Mert Aktaş ve Fatih İzden’den oluşan Mogan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yarışmayı üç madalya ile tamamladı. Dereceye giren öğrencileri kutlayan Mogan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dilek Özder, “Öğrencilerimizin başarısı ile gurur duyuyoruz. Onların bu işi başaracağına yürekten inanıyorduk. Netice istediğimiz gibi oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

mogan-lisesi2.jpg

MAMAK’TAN SEKİZ MADALYA

Öte yandan Mamak Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 4’ü bronz 4’üde altın olmak üzere toplam 8 madalyanın almanın dışında 2 Merit ödülüylü birlikte “Yılın En İyi Lisesi Kupası” ile takım halinde şampiyon olarak Mamak’ın adını altın harflerle birincilik kürsüsüne yazdırdı. Okul Müdürü Ülkü Altan, “Takım halinde aldıkları birincilik nedeniyle büyük bir gurur yaşadıklarını ve okullarının adını altın harflerle en zirveye yazdırmalarından dolayı öğrencilerine teşekkür ederek başarılarının devamını” diledi.

 

 

 

 

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum