Ankara Ufuk Arslan Anadolu Lisesi’nin Erasmus başarısı

Türk ulusal Ajansı tarafından desteklenen Avrupa Birliği Erasmus KA229 Stratejik Okul Ortaklığı ile düzenlenen Erasmus projeleri devam ediyor.

Ankara Ufuk Arslan Anadolu Lisesi’nin Erasmus başarısı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’nın başaralı okullarından Ufuk Arslan Anadolu Lisesi örnek çalışmalarına devam ediyor. Ufuk Arslan Anadolu Lisesi, Doğada Müzik ve Sanat (Music and Art in Nature) adlı projesinin ilk öğrencili hareketliliğini Bulgaristan’ın Burgaz'a bağlı Aytos ilçesindeki okulunda 24-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdi. İtalya koordinatörlüğünde olan projede Türkiye, İspanya ve Bulgaristan okulları ortak olarak yer aldı.

ufuk-arslan-anadolu-lisesi-11.jpg

Projede ortak ülkeler hareketlilikleri boyunca birbirlerinin doğası, kültürü ve müziği hakkında bilgi sahibi oldular. Projenin hareketlilikleri katılımcılarına farklı sanatsal geleneklerini paylaşma, doğal ve tarihi güzellikleri keşfetme, kültürel köklerini derinleştirme fırsatı vererek Doğu Avrupa ve Akdeniz arasında köprü oluşturdular. Ev sahibi okul tarihi ve doğal alanları gezdirdi ve bu alanlarda küçük konserler verdi. Ortak okullarda kendi kültürlerine ait parçalar seslendirdiler.

ufuk-arslan-anadolu-lisesi-12.jpg

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.