Başkan Şimşek'ten öğrencilere karne hediyesi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yarıyıl tatiline giren İlkokul birinci sınıf öğrencilerine hikaye kitabı dağıttı.

Başkan Şimşek'ten öğrencilere karne hediyesi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yarıyıl tatiline giren İlkokul birinci sınıf öğrencilerine hikaye kitabı dağıttı.

Gölbaşı Belediyesi tarafından İlkokul birinci sınıf öğrencilerine yarıyıl tatilinde hoşça vakit geçirebilmeleri için hikaye kitabı dağıttı.Gölbaşı Merkezde ve mahallerde bulunan tüm ilkokullardaki 2309 ilkokul birinci sınıf öğrencisine hikaye kitapları karneleri ile birlikte verildi. Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı da katıldı. 

kullan-6.jpg

HİKAYELER BAŞKAN ŞİMŞEK’DEN

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Gölbaşı Gündüzalp İlkokulu ve Örencik mahallesi Ayşe Özbağı İlkokulunu ziyaret ederek, karne alan ilkokul birinci sınıf öğrencilerine hem karnelerini verdi hemse belediye tarafından yaptırılan hikaye kitaplarını vererek başarılar diledi. Çocukların ceza yerine ödülle motivasyonlarının sağlanması gerektiğini belirten Şimşek,’’Kısa bir tatil, 15 gün. Öğrenciler dinlensinler, eğlensinler. Moral, enerji depolasınlar ve ikinci eğitim-öğretim sezonuna yeni bir şevkle, güçle hazır hale gelsinler. Gölbaşı Belediyesi olarak öğrencilerimiz için ufak bir hediye hazırladık. Hazırladığımız hikaye kitaplarını yarıyıl tatilinde okumalarını rica ediyorum.Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.’’ Dedi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞİMŞEK’E HEDİYE HEDİYELER

Öğrencilere Hikaye kitabı veren Başkan Şimşek’e de öğrenciler kendileri yaptıkları resimleri hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.