Burhan Öztürk: Temizlik tedbirleri şart

Hedef Akademi Okulları Müdürü Burhan Öztürk, okullarında alınan tedbirleri açıkladı

Burhan Öztürk: Temizlik tedbirleri şart
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hedef Akademi Okulları Müdürü Burhan Öztürk, “Yaşanılan Korona Virüs Salgını sürecinde okulların kapanması ile çocuklarımızın daha temiz şartlarda yeniden eğitime başlaması için bütün eğitim camiasının birlikte hareket etmesi gerektiğini” vurguladı.

whatsapp-image-2020-04-01-at-13.06.31.jpeg

BAKANLIĞA KARŞI SORUMLUYUZ

Yaptıkları temizlik ve dezenfekte çalışmalarını Milli Eğitim Bakanlığı'na çektikleri fotoğraf ve video görselleri ile raporladıklarını belirten Hedef Akademi Okulları Müdürü Burhan Öztürk, “Devletin de bu süreçte eğitim kurumlarına destek olması gerektiğini, birçok özel eğitim kurumunun maddi yıkım ve binlerce sektör çalışanının işsizlik riskiyle karşı karşıya olduğunu” vurguladı.

KORONADAN NASIL KORUNACAĞIMIZI BİLİYORUZ

Korona Salgınına karşı temizliğin ön plana çıktığını belirten Öztürk şunları söyledi, “Okulumuzu yarın açılacakmış gibi temizledik, sınıfları, öğrenci dolaplarını, oturdukları sıraları, kapı kollarını, lavaboları, kısaca dokundukları her yeri dezenfekte ettik. Her şey yeniden sağlıklı, güvenli, farkındalıklarımızla daha anlamlı günlerle eğitim başlasın. Nasıl korunacağımızı biliyoruz. Özellikle el temizliğine, hijyene, sosyal mesafeye önem veriyoruz. Kendimizi ve öğrencilerimizi seviyoruz” ifadelerini kullandı.

EĞİTİMCİLER VELİLERLE İLETİŞİM HALİNDE OLMALI

Böyle zor süreçlerde eğitimcilerin veliler ile sağlıklı bir iletişiminin olması gerektiğine değinen Öztürk, “Öğrencilerimizi, velilerimizi unutmadık, telefonla sık sık aradık, sohbet ettik, bu günler geçer dedik. Öğrencilerimizi ödevlendirdik, ödevlerini kontrol ettik, çözemedikleri soruları telefon yardımıyla çözdük. Öğrencilerimizin hayatımızdaki yerinin ne kadar önemli olduğunu gördük” dedi.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.