Emek Misafirhanesi depremzedeleri ağırlıyor

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için seferber olan Üniversitemiz, depremzedelere imkanları dahilinde barınma desteği de sunuyor.

Emek Misafirhanesi depremzedeleri ağırlıyor
Yayınlanma:

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için seferber olan Üniversitemiz, depremzedelere imkanları dahilinde barınma desteği de sunuyor. Gazi Üniversitesi Emek Misafirhanesi, 7 Şubat’tan bu yana depremzede vatandaşlarımızı ağırlıyor. Misafirhanemiz şu anda 9 aileye (toplam 36 kişi) hizmet veriyor.

Misafirhanede kalacak depremzedeler Ankara Valiliği ile gerçekleştirilen koordinasyon sonucunda belirleniyor. Misafirhanede depremzede vatandaşlarımız 3 öğün yemek yiyebiliyor. Depremzede vatandaşlarımızın çamaşırları yıkanıyor. Depremzede vatandaşların giyim, ayakkabı, çocuk bezi gibi ihtiyaçları da üniversitemiz tarafından karşılanıyor. Aynı zamanda Gazi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanları da çocuklarla oyun oynayıp, onlara psikososyal destek veriyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.