İş hayatının tecrübeli isimleri Kariyer Günleri’nde gençlerle buluştu haberi

Her yıl düzenledikleri Kariyer Günlerini bu yıl 18-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiren Plato Meslek Yüksekokulu, 17 farklı firmadan, alanında tecrübe sahibi 25 konuğu öğrencileriyle buluşturdu.

İş hayatının tecrübeli isimleri Kariyer Günleri’nde gençlerle buluştu haberi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Plato Meslek Yüksekokulu tarafından her yıl düzenlenen Kariyer Günleri, bu yıl 18-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. 4 gün boyunca seminerler şeklinde devam eden etkinliklerde 17 farklı firmadan 25 isim iş hayatına dair tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

‘’MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ DE ETKİNLİKLERE DAHİL OLDU’’
Kariyer Günlerini her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Plato Meslek Yüksekokulu Staj ve Kariyer Merkezi Birim Müdürü Remziye Çopur, ‘’Bu yıl 18-21 Nisan tarihleri arasında etkinliklerimizi gerçekleştirdik. 17 tane firmadan 25 konuğumuzu misafir ettik. Gelen konuklarımız kendi kişisel kariyer yolculukları hakkında öğrencilerimize bilgiler verdikten sonra sektördeki deneyimlerini de arkadaşlarımızla paylaştılar. Okulumuzdaki öğrencilerin yanı sıra mezun öğrencilerimiz de buraya gelerek konuşmacıları dinleme şansı buldular’’ dedi. 

‘’AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN İLETİŞİM AĞLARINI GENİŞLETMEK’’
Kariyer Günlerini düzenleme amaçlarına da değinen Çopur şunları söyledi: ‘’Burada önemli olan sektördeki kişileri tanıyabilmek, onların deneyimlerinden faydalanabilmek. Genel müdürler, insan kaynakları müdürleri, çeşitli departmanlardan en üst düzey yetkililer buraya geldiler. Amacımız öğrencilerimizin ilerleyen zamanlarda bu kişilerle çok daha rahat bir şekilde iletişim kurabilmelerini sağlamak ve network ağlarını genişletmek.’’
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.