Keçiörenli gençler Fransa’da

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün proje ortağı olduğu Erasmus+ Gençlik Değişimleri Programı kapsamında Keçiörenli gençler, Fransa’nın Angouleme kentinde proje ortağı olan diğer beş ülkenin katılımcılarıyla bir araya geldi.

Keçiörenli gençler Fransa’da
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fransa Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen “Medya ve Kültürel Diyalog” isimli projede 40 genç, kitle iletişim ve medya araçlarının kültürel etkileşimdeki rolü ve kullanımı konularının yanı sıra yaygın ve sargın eğitim metotlarının yer aldığı bir haftalık eğitim programına katıldı.

Herkes için Erasmus+

2014 - 2020 yılları arasında uygulanmaya devam eden Erasmus+ Programı, kişilerin yaş ve eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazanması, kişisel gelişimlerini güçlendirmeleri ve istihdam olanaklarını artırmalarına imkan sağlıyor.

Erasmus+ programı çerçevesinde birçok gencin yurt dışı eğitim fırsatlarından yararlanması için çeşitli faaliyetler ve bilgilendirici toplantılar gerçekleştiren Keçiören Belediyesi, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra birçok gencin yurtdışında gönüllü faaliyetlerde bulunmalarına, farklı ülke kültürleri ile bir araya gelmelerine, dil öğrenme ve kişisel becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayan projeler de üretiyor.

Gençlerin bu projelerle deneyim kazandıklarına dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Gençler, Erasmus+ Gençlik Değişimleri ile farkı ülkelerden gençlik gruplarıyla bir araya gelerek birbirlerinin kültürlerini tanıma imkanı buluyorlar. Akranlarıyla birlikte yurt dışı deneyimi kazanıp dil öğreniyorlar, vizyonları değişiyor, bakış açıları zenginleşiyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.