Milli Eğitim Bakanı Özer: Allah'a şükür ülkemiz 20 yıl öncesine göre çok farklı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer AK Parti Kumru İlçe Başkanlığı önünde açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Özer: Allah'a şükür ülkemiz 20 yıl öncesine göre çok farklı
Yayınlanma:

Özer, Türkiye'nin kendi kararlarını verebilen, sadece bölgesinde değil, dünyada söz sahibi bağımsız bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı. Türkiye'nin bunu sadece yapmakla kalmadığını, eğitimden sağlığa, ulaşımdan altyapıya her türlü hizmeti tüm il ve ilçelerin ihtiyaçlarını karşılamak için seferber ettiğini söyledi. Türkiye'nin 20 yıl öncesinden çok farklı olduğu için Allah'a şükranlarını dile getirdi ve Türkiye'nin gelecekte daha da fazlasını alacağını umduğunu ifade etti.

Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde bu hikayenin kaldığı yerden güçlü bir şekilde devam edeceğini ve Kumru'nun buna hazır olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkenin sorunlarının çözümü için gece gündüz demeden çalıştığına dikkat çekti. Beş dakika kendini iyi hissetmediğinde herkesin üzüntüye boğulduğunu, kendisini hiç üzmeden Ordu'da yepyeni bir hikaye başlatmayı umduklarını söyledi. Bu hikayenin adı verilen sözlerin tutulduğu hizmet hikayesidir.

Özer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Allah'a şükür, Ordu'muzun bir sürü problemini çözdük ama söz olarak çözmedik, söz verdiğimizin her şeyi, kaynağı ertesi gün Ordu'ya geldi. Eğitimde, millet bahçesinde, çevre yollarında... İnşallah çok daha hızlı şekilde devam edeceğiz. Sayın başkanımızın söylemiş olduğu Kumru-Niksar yolunun da takibini yapacağız. Kumru-Korgan yolundan geliyoruz zaten, orayı gördük, maalesef Ordu'nun yolla ilgili ciddi problemi var, inşallah yapacağız, göreceğiz, nasıl yapıldığını da hep birlikte göreceğiz."

Bakan Özer, el ele verip Kumru'nun tüm problemlerini teker teker çözeceklerini kaydederek, verdikleri sözleri de en kısa zamanda yerine getireceklerini söyledi.

Konuşmanın ardından Özer, AK Parti Kumru İlçe Başkanlığı, ilçe esnafı ve bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.