Prof. Dr. Yanki Yazgan TKYD’nin konuğu olacak

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), kurumsal yönetimin benimsenmesi ve geniş kitlelere ulaşması amacıyla düzenlediği etkinliklerine, Prof. Dr. Yankı Yazgan’ın konuk olacağı webinar ile devam ediyor.

Prof. Dr. Yanki Yazgan TKYD’nin konuğu olacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), kurumsal yönetimin benimsenmesi ve geniş kitlelere ulaşması amacıyla düzenlediği etkinliklerine, Prof. Dr. Yankı Yazgan’ın konuk olacağı webinar ile devam ediyor. 24 Haziran Perşembe günü saat 10.30’da düzenlenecek “Karışık İşler” temalı etkinlikte, aile şirketlerinde kararları belirleyen iş dışı etkenleri anlamaya yönelik yaklaşımlar ele alınacak.

Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), çevrim içi olarak düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. TKYD bu kapsamda, Türkiye’de ve yurt dışında eğitim ve araştırma çalışmalarını sürdüren Psikiyatrist Prof. Dr. Yankı Yazgan’ın katılımıyla bir webinar düzenleyecek. “Karışık İşler” temasıyla düzenlenecek etkinlikte, aile şirketlerinde kararları belirleyen iş dışı etkenleri anlamaya yönelik yaklaşımlar irdelenecek.

Prof. Dr. Yankı Yazgan: “Hem aile kalmak hem de bir şirket olmak mümkün mü?”

Webinar’da değineceği konular hakkında bilgi veren Prof. Dr. Yankı Yazgan, “Ailelerdeki ikinci ve üçüncü kuşaklara geçiş, aile içi görevlerin dağılımı, şirketin bir evlat gibi aile dinamikleri içerisinde yer alışı ve bütün bunları belirleyen duygu ve iletişim ortamının küçüklükten itibaren çocukların ve aile büyüklerinin hayatlarındaki yeri, aile şirketlerinin sürdürülebilirliği için öncelikli konular arasında yer alıyor. Bu etkinlikte, söz konusu durumun aile ilişkileri ve şirket ile ilgili kritik kararların alınmasında öncelikleri doğru tayin etmeye etkilerini değerlendireceğim. İnsan beyin ve davranış bilimleri alanındaki bilgilerle aile sistem terapötik yaklaşımlarından öğrendiklerimizi bir araya getirmeye çalıştığım bir sunum olacak. ‘Hem aile kalmak hem de bir şirket olmak mümkün mü’ sorusuna hep birlikte yanıt arayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.