Şair Ahmet Sandal'ın altıncı kitabı raflarda

Kahramanmaraşlı Şair Yazar ve aynı zamanda gazetemiz yazarlarından Ahmet Sandal’ın “Hiç Böyle Düşünmemiştim” adlı altıncı kitabı raflarda yerini aldı.

Şair Ahmet Sandal'ın altıncı kitabı raflarda
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kahramanmaraşlı Şair Yazar ve aynı zamanda gazetemizde, internet sitemizde yazıları yayınlanan Ahmet Sandal’ın “Hiç Böyle Düşünmemiştim” adlı altıncı kitabı raflarda yerini aldı.

Yedi Güzel Adamın memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde doğup ilk ve orta öğrenimini aynı ilçede tamamlayan ve 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini Ankara’da bitirerek memuriyet hayatına aynı yerde başlayan Şair Yazar Ahmet SANDAL, “etik değerler, iletişim, vatandaş odaklı yönetim ve kamuda etkili idare ve etkili denetim alanlarındaki çalışma ve etkinlikleriyle ve eğiticiliğiyle birlikte kitap yayınlama faaliyetlerini de sürdürmektedir. Şair Yazar Ahmet SANDAL, bu kapsamda 2006 ile 2020 yılları arasında 10 civarındaki kitaplarına 2021 yılında 6 kitabını da eklemiştir.

Kahramanmaraşlı Şair Yazar Ahmet SANDAL’ın 2021 yılı içerisinde çıkarttığı kitaplarının isimleri ve konuları aşağıdaki listede görülmektedir.

1- Gariplerden Bir Yolcu (Şiir Kitabı)

2- Başlamak ve Başarmak (İçsel Gelişim Kitabı)

3- Söz Harmanı (Şiir Kitabı)

4- Başarıya Çocukluktan Gidilir (İçsel Gelişim Kitabı)

5- Şiir Denizinde Bir Sandal (Şiir Kitabı)

6- Hiç Böyle Düşünmemiştim (İçsel Gelişim Kitabı)

Şair Yazar Ahmet SANDAL, kitaplarını matbaaya iki iki göndermekte ve her defasında iki kitabı birden çıkarmaktadır. Her iki kitaptan birisi de şiir kitabıdır. Şairimizin vazgeçmediği şiirdir. Ne de olsa Kahramanmaraşlıdır. Kahramanmaraş öyle bir memlekettir ki, “her beş Kahramanmaraşlının altısı şair” denilecek bir memlekettir. Necip Fazılların, Abdurrahim Karakoçların, Cahit Zarifoğluların, Bahattin Karakoçların, Aşık Mahzunilerin memleketidir. Şairin adeta mümbit toprağı ve yemyeşil mekanıdır Kahramanmaraş. Her daim taze ve her daim canlıdır şiir o topraklarda.

YENİ KİTAPLAR GELİYOR

Kahramanmaraşlı Şair Yazar Ahmet SANDAL, bu sene sekiz kitap çıkartmayı planlamış ve yedinci ve sekizinci kitabı da Eylül ayında okurlarıyla buluşacaktır.

Çok kısa zaman içerisinde okurlarıyla buluşacak olan kitap yine biri şiirdir. “Başka Şiir” isimli şiir kitabıyla birlikte Ahmet SANDAL’ın ilk roman denemesi de Eylül ayında yayınlanacaktır. Roman’ın ismi de bu sene ilk yayınlanan şiir kitabıyla aynıdır. Şair Yazarımızın “Gariplerden Bir Yolcu” isimli şiir kitabı aynı zamanda ilk romanın da ismi olacaktır.

Şair Yazar Ahmet SANDAL, bu seneki sekiz kitap çıkartma planını 10 adet kitap ile hedef yükselttiğini de belirtmiştir. Sandal, “bu yılın sona ermesine daha 3 ay var. İnşaallah bu üç ay zarfında iki kitap daha çıkartacağım. Çünkü vakit var. Yine birisi şiir, diğeri içsel gelişim kitabı olacaktır. Şiir kitabımın ismi “Yaşadım mı, Yaşlandım mı?” ve içsel gelişim kitabının ismi ise “5 D: Dur, Duy, Dinle, Düşün ve Doğrul.” isimlerinde olacaktır. Haydi hayırlısı olsun” demiştir.

Biz de Şair Yazar Ahmet SANDAL “haydi hayırlısı olsun” diyerek, başarılarının devamını diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.