Yapay zeka robot ile öğrenciler geleceğe taşınıyor

Öğrenci odaklı anlayışıyla eğitimde her daim farkını ortaya koyan Suje Okulları, önemli bir projeye daha hayat veriyor.

Yapay zeka robot ile öğrenciler geleceğe taşınıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Öğrenci odaklı anlayışıyla eğitimde her daim farkını ortaya koyan Suje Okulları, önemli bir projeye daha hayat veriyor. Öğrencilerini bir adım öne taşımak için çeşitli uygulamaları onlara sunan Suje, öğrencilerini bir sürprizle karşılamaya hazırlanıyor. “Tales” adını verdiği yapay zeka robotunu eğitim için kullanacak olan Suje, öğrencilerini geleceğe taşıyacak.

Farklı bir eğitim arayışıyla yola çıkan ve bugüne kadar eğitimde gerçekleştirdiği projelerle büyük beğeni kazanan Suje, son olarak online eğitim için kendi geliştirdiği dijital eğitim platformu ile dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Dijital Online Platform, Sanal Sınıf, Akademi TV ve İngilizce Online Platform olmak üzere 4 farklı online sistemi öğrencilerine sunan Suje, yeni bir projeye hayat vererek öğrencilerine sürpriz yapmayı planlıyor.

tales-robot_2.jpg

Konu hakkında bilgi veren Suje Okulları Kurucu Temsilcisi Sibel Çelik, “Tales” adını verdikleri yapay zeka robot ile eğitime farklı bir soluk getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Çelik, “Yapay zeka Tales Robot, öğrencilerimizin ufukları için güzel bir deneyim olacak. Suje öğrencileri yeni arkadaşlarıyla dans edecek, projeler yapacak, soru cevap oyunlarıyla bilgilerini ölçecek” diye konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.