Altın emziğin fiyatı dudak uçuklatıyor

Son dönemlerin yeni trendi haline gelen altın emziklerin fiyatı dudak uçuklatıyor.

Altın emziğin fiyatı dudak uçuklatıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Son dönemlerin yeni trendi haline gelen altın emziklerin fiyatı dudak uçuklatıyor.  Büyük ilgi gören altın emzikler, bebeği olan anne babaların ilgisini çekiyor. 14 ayarla kaplanan emzikler, 650 ile 800 liraya satılıyor.

14 AYAR

Bebeklerin en çok kullandığı araçlardan biberon ve emzikler de artık altınla kaplanmaya başlandı. Kuyumcular emziğin tutma yerini 14 ayar altınla kaplayarak satışa sundu. Bebeği olan anne ve babalarla birlikte torunu olan dede ve nineler de altın emziklere büyük ilgi gösteriyor. Ağırlığı 3 ile 3 buçuk gram olan altın emzikler, 650 ile 800 lira arasında fiyatla satılıyor. 

YILDIR PİYASADA

Adana'da Kuyumcular Çarşısı'nda kuyumculuk yapan Mehmet Seyhan, bebeği olan herkesin emziği almak ve çocuğuna götürmek istediğini belirterek, "Altın emzikleri yaklaşık 2 yıldır bir İstanbul firması yapıyor ve çok büyük ilgi görüyor. İnsanların çocukları kıymetli olduğundan, onları kıymetli şeylerle donatmak istiyorlar. Ancak satışla ilgi arasında bir oransızlık var. Çünkü insanlar alamamaktan değil, görgüsüzlükle suçlanmamak için satın almaktan biraz çekiniyor" diye konuştu. 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.