Altın fiyatları fırladı, gümüş takıya ilgi arttı!

Bilezik, kolye, küpe ve yüzük gibi aksesuarların satışını yapan Mustafa Çam, altın fiyatının yükselmesiyle vatandaşların gümüş ve çelik takıya yöneldiğini söyledi.

Altın fiyatları fırladı, gümüş takıya ilgi arttı!
Yayınlanma:

Altın fiyatları fırladı. Gündelik yaşamında bilezik, kolye, küpe, yüzük gibi takılara ilgi duyanlar vatandaşlar da son dönemde gümüş ve çelik takılara ilgi göstermeye başladı.

Bileklik, kolye, yüzük ve benzeri aksesuarları perakende satışını yapan 35 yaşındaki Mustafa Çam, anadolugazete.com.tr'ye yaptığı açıklamada, altın fiyatının yükselmesiyle vatandaşların gümüş ve çelik takıya yöneldiğini söyledi.

whatsapp-image-2023-10-27-at-18-20-53-1.jpeg

GÜMÜŞ FİYATLARI ARTTI!

Kızılay Limon Pazarında dükkanı bulunan Çam, iş potansiyelinin geçen senelere göre düşük olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"İşler her geçen sene daha da zorlaşıyor. İş potansiyeli düştü. Çünkü vatandaşın alım gücü düşük. Kadınlar gümüş takıların fiyatını öğreniyor, sonra gidiyor. Fiyatını öğrendikten sonra gelen vatandaşlar da oluyor. Şu piyasada işlerimiz ne kötü diyebilirim ne de çok iyi diyebilirim."

whatsapp-image-2023-10-27-at-18-20-53.jpeg

DM Aksesuar isimli takı dükkanının işletmecisi Çam, gümüş takı fiyatlarının arttığına dikkati çekerek, "Altın fiyatı artıyor. Gümüş takıların da fiyatı artıyor. Çünkü bu ürünler yurtdışından geliyor. Döviz kurundaki dalgalanmalar takı sektörünü direkt etkiliyor. Doların yükselmesi direkt takı fiyatlarına yansıyor." dedi.

whatsapp-image-2023-10-27-at-18-20-54-1.jpeg

EN UCUZ KOLYE 300 LİRA!

Yaklaşık 10 yıldır takı sektöründe çalışan Çam, gümüş takıların fiyatına ilişkin şu bilgileri paylaştı:

"En ucuz gümüş kolye 300 lira. Küpeler de 200 lira. Geçen sene gümüş kolye 200 liraydı. En ucuz yüzük fiyatları 200 liradan başlıyor. Kadınlar daha çok gümüş kolye tercih ediyor."

whatsapp-image-2023-10-27-at-18-20-54.jpeg

Çam, altının fiyatının yükselmesine rağmen vatandaşların yatırım aracı olarak altını tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

whatsapp-image-2023-10-27-at-18-20-56.jpeg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.