Ankara sağlık turizmiyle zirveye çıkacak

Koronavirüs ile mücadelede Türkiye’nin örnek başarı elde ettiğini belirten Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği Başkan Yardımcısı Ali Cenk Yorulmaz, bu başarının sağlık turizmine katkısının olumlu yansıyacağını düşündüklerini söyledi.

Ankara sağlık turizmiyle zirveye çıkacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hayatı durdurma noktasına getiren koronavirüs ile mücadelede Türkiye’nin örnek başarı elde ettiğini belirten Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği Başkan Yardımcısı Ali Cenk Yorulmaz, bu başarının sağlık turizmine katkısının olumlu yansıyacağını düşündüklerini söyledi.

Özellikle Ankara’nın şehir hastaneleri ve üniversite hastaneleriyle sağlık uygulamalarında gösterdiği performansın takdir topladığını dile getiren Yorulmaz, “Ankara sağlık turizmiyle zirveye çıkacak” dedi.

Salgın ile yeni bir dönemin başladığını ve turizm kriterlerinin değiştiğini hatırlatan Yorulmaz, sağlık turizminde büyük öneme sahip Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesindeki başarısıyla daha da öne çıktığını söyledi.

Bu başarıda Ankara’nın vitrine çıktığını belirten Yorulmaz, termal ve sağlık turizminin de başkenti olan Ankara’nın bilgi ve tecrübesini pandemi döneminde gösterdiğini dile getirdi.

Covid-19 sonrası süreçte yaşlıların evde kaldıkları süreyi telafi etmek, beden ve ruh sağlıklarını korumak üzere termal tesislere yönelebileceklerine dikkat çektiklerini söyleyen Yorulmaz, doğru stratejilerle Ankara’nın gelecek dönemde sağlık turizmiyle zirveye çıkacağını kaydetti.

Hastane, termal tesisler ve merkezlerin salgın sonrası önem kazanan hijyen kurallarına uygun olarak yeniden yapılandırılması gerektiğine de vurgu yapan Yorulmaz, tanıtım çalışmalarının da önem arz ettiğini söyledi.

Yorulmaz, ATİD olarak üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını bildirdi. 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.