Ankaralı sanayiciler “WIN EURASIA” Sanayi Fuarı’nda buluşuyor

İstanbul, Geçtiğimiz yıl 50’nin üzerinde Ankaralı seçkin firmayı ağırlayan WIN EURASIA,  Mart ayında düzenlenecek fuarda bir kez daha 360 derece imalat sanayinin buluşma noktası olacak.

Ankaralı sanayiciler “WIN EURASIA” Sanayi Fuarı’nda buluşuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

İstanbul, Geçtiğimiz yıl 50’nin üzerinde Ankaralı seçkin firmayı ağırlayan WIN EURASIA,  Mart ayında düzenlenecek fuarda bir kez daha 360 derece imalat sanayinin buluşma noktası olacak. Uluslararası firmaların robot, otomasyon teknolojisi, IT çözümleri ve yazılımların yanı sıra network platformlarının da sergileneceği WIN EURASIA’da dünya sanayi devleri son teknolojilerini sergileyecek. Sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine; otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara; hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemin buluşacağı fuarda Ankaralı firmalar en yeni ürünlerini ziyaretçilere sunacak.

Ankara kökenli firmaların WIN EURASIA’ya katılımına büyük önem verdiklerini belirten Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi, “Türkiye ekonomisi 2018 yılında ihracatta güçlü bir performans sergiledi. Dış ticaretteki yükselişte Ankaralı üreticiler önemli bir rol oynadı. Ankaralı sanayiciler geçtiğimiz yıl 7,7 milyar dolar ihracat gerçekleştirerek güçlü bir performansa imza attı. Ankaralı firmaların imalat sektörünün gerçek potansiyelini uluslararası alana taşıma vizyonunu destekliyoruz. Burası yerli üreticilerin yeni pazarlara açılma noktasında bizim için öncelikli kentlerden biri. WIN EURASIA fuarında Ankaralı firmaların ilgisinden memnunuz. Bu yıl da farklı sektörlerden, Ankaralı katılımcımız olacak. WIN EURASIA fuarının zenginleştirilmiş ürün yelpazesiyle hem Ankaralı firmalarımıza yakışan bir etkinliğe imza atacak hem de ziyaretçilerimize güçlü bir deneyim yaşatacağız.”

“WIN EURASIA” DIŞ TİCARETTE DENGE MEKANİZMASINI GÖRÜYOR!

WIN EURASIA 2019 ile Türkiye’de ihracat artışının yanı sıra, yurtiçi ziyaretçilere yönelik ürün tanıtımlarıyla iç pazar talebini artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel konuşmasına şöyle devam etti, “Dünya ticaretindeki değişim dalgası, ihracatçıları uluslararası ihtisas fuarlarında yeni müşteri arayışı konusunda tetikliyor. WIN EURASIA da ABD ve AB ülkeleri başta olmak üzere CIS ülkelerinden Afrika’ya kadar geniş bir katılımla Türkiye sanayicilerinin ihracatını arttıracağı önemli bir platform sunuyor. Fuarımızda yerli ürün kullanımını destekleyen özel etkinlikler ve B2B görüşmeleri organize ediyoruz. Bu yıl fuar kapsamını biraz daha genişlettik. WIN EURASIA 2019’un bu yönüyle Türkiye sanayisine daha fazla katma değer sağlayacağına inanıyoruz”.

Fuar bünyesinde kurulan Endüstri 4.0 Festival Alanı ile yerli ve yabancı firmalar, sanayinin yeniden şekillenmesine yön veren, son teknoloji ürün ve hizmetlerini tanıtacak. İmalat sanayiine 360 derece bakış açısı sağlamayı amaçlayan fuar katılımcılarına otomasyon, dijitalleşme, nesnelerin interneti, arttırılmış gerçeklik gibi teknolojik gelişmeleri de yakından deneyimleme fırsatı sunacak.

TÜRKİYE’NİN İLK ‘KARANLIK FABRİKASI’ WIN EUARASIA’DA!

14 – 17 Mart “WIN EURASIA” Fuarı ile fuarı ziyaret edecek sektör profesyonelleri, otomasyon, dijitalleşme, nesnelerin interneti, arttırılmış gerçeklik gibi teknolojik gelişmeleri yakından deneyimleme fırsatı sunacak. Alman Devi, dünyanın bir numaralı fuar organizasyon firması Deutsche Messe’nin Türkiye ofisi Hannover Fairs Turkey tarafından organize edilen, daima ilklerin ve inovatif yeniliklerin yer aldığı yılın İmalat Sanayii  buluşması, WIN EURASIA’ya yine ilk’ler damgasını vuracak. Endüstri 4.0 Festival Alanı, Türkiye’nin ilk Endüstri 4.0 konseptli Canlı Üretim Hattına (Smart 4.0 Manufacturing Line) ev sahipliği yapacak. 

“Canlı Üretim Hattı” için ayrılan alanda Türkiye’nin ilk ‘karanlık fabrikası’ inşa edilecek. Üretim kontrolü ve takibi, veri analizi, bulut teknolojisi, endüstriyel güvenlik, endüstriyel nesnelerin interneti, büyük veri, dijital otomasyon ve katmanlı üretim teknolojisi kullanılarak hazırlanan “Canlı Üretim Hattı”nda katılımcı ve ziyaretçiler, sanayinin yeniden şekillenmesine yön veren teknolojileri yakından görebilecek.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.