Başkent'te taksiler dezenfekte ediliyor

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'na bağlı tüm taksilere koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriliyor.

Başkent'te taksiler dezenfekte ediliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'na bağlı tüm taksilere koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriliyor.

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkan Vekili Cevdet Kavlak, koronavirüs tedbirleri kapsamında oda olarak önlemlerini aldıklarını kaydetti, tedbir amaçlı dezenfeksiyon ve sterilazasyon işlemlerine periyodik olarak devam edeceklerinin altını çizdi.

taksiler-001.jpg

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nın Kızılay Taksi Depolama Merkezi'nde bir basın açıklaması yapan Kavlak, "Vatandaşlarımızın taksilerimize daha rahat binebilmesi, virüsten korunabilmemiz için Odamıza bağlı 7 bin 700 taksimize ANKESOB Başkanımız Sayın Mehmet Yiğiner'in direktifleriyle dezenfeksiyon işlemlerimizi  başlatmış bulunmaktayız. Araçlarımızda taşıdığımız vatandaşların sağlığı ve  güvenli bir şekilde yolculuk etmesi bizim için çok önemli. Kızılay'da Taksi Depolama Alanı ve Güvenpark Bakanlıklar taksi durağımızın yanı sıra İskitler'de plaka atölyemizin bulunduğu bölgede ve Varlık pazar yerinde de dezenfeksiyon işlemlerini başlatmış bulunmaktayız. Dezenfeksiyon işlemleri koronavirüs tehlikesi geçene kadar periyodik olarak devam edecek. 450 kapalı durağımız ve duraklarımızda çalışan tüm taksilerimiz devamlı dezenfeksiyon işlemlerinden geçirilecek. Dezenfeksiyon işlemlerini uygulamaya koymamız doğrultusunda sağladıkları katkılardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'a ve  Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.