Bendevi Palandöken: Yapılandırma bütün kesimleri kapsıyor

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bayram öncesinde yasalaşmasını beklediğimiz bu paket piyasaları rahatlatacak, çifte bayram yaşatacak” dedi.

Bendevi Palandöken: Yapılandırma bütün kesimleri kapsıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yapılandırma bütün kesimleri kapsıyor

Başbakan Binali Yıldırım tarafından Bakanlar Kurulu sonrası açıklanan yeni yapılandırma paketinin zaman kaybedilmeden TBMM’ye sevk edilmesinin sevindirici olduğunu belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bayram öncesinde yasalaşmasını beklediğimiz bu paket piyasaları rahatlatacak, çifte bayram yaşatacak” dedi. Paketin çiftçiden memura, esnaftan emekliye halkın nerede ise tüm kesimlerini yakından ilgilendirdiğini ifade eden Palandöken, “Bugüne kadar yapılan tüm yapılandırma kanunlarına rağmen borçlarını zamanında ödeyememiş herkes için çok büyük bir fırsat daha getiriliyor.

Diğer yapılandırmalardan farklı olarak borçlarını peşin ödeme imkanı olanlara faizin yüzde 90’ını silme imkanı getiriliyor. Başta esnafımız olmak üzere herkese gerekirse bankalardan kredi çekip devlete olan borçlarını ödemelerini tavsiye ediyorum. Uzun yıllardır ilk defa getirilen imar barışı ile tüm konutların yüzde 50 ila 60’nın imardan kaynaklanan sorunları ortadan kalkmış olacak. Bu yapılandırmada vergi barışı imkanı da sağlanacağı için tüm vergi mükelleflerinin geçmiş dönemde maliye ile olan sorunlarının çözülmesine ve yeni bir sayfa açılmasına öncülük eden başta Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal olmak üzere tüm hükümet üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. İHA

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.