Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomide büyüme mesajı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Yılmaz, ekonomik büyüme mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomide büyüme mesajı!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda basın mensuplarına seslendi. Yılmaz, ekonomik büyüme konusunda olumlu mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Şubattaki deprem felaketinin etkilerine rağmen 2023 yılının genelinde ekonomik büyümemizin yüzde 4,4 olarak gerçekleşmesini öngörüyoruz." ifadelerini kullandı. 2023 yılı sürecinde ekonomide büyüme gerçekleşmesi beklendiğini açıklayan Yılmaz, yıl sonuna kadar yükselişin devam edeceğini öngördüklerini aktardı.

Refah, güven ve istikrar konularına da değinen Yılmaz, aile kurumu vurgusu yaptı. Terörün kaynağını kurutacaklarını ifade eden Yılmaz, tüm şehirlerde huzur ve güveni sağlayarak refah ortamını koruyacaklarını söyledi.

Bölgesel ve küresel olarak Türkiye'nin 'anahtar ülke' olduğunu ifade eden Yılmaz, Türkiye'nin diplomasideki belirleyici rolünün devam edeceği mesajını da verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.