DKV Türkiye üst yönetiminde atama

Türkiye’de akaryakıt kartı ve tamamlayıcı yol hizmetleriyle faaliyet gösteren Avrupa’da sektörün lider firması DKV Euro Service’de önemli bir görev değişikliği gerçekleşti.

DKV Türkiye üst yönetiminde atama
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye’de akaryakıt kartı ve tamamlayıcı yol hizmetleriyle faaliyet gösteren Avrupa’da sektörün lider firması DKV Euro Service’de önemli bir görev değişikliği gerçekleşti. 10 yılı aşkın süredir DKV Türkiye’de görev yapan Deniz Çokcoş Sezer, 1 Şubat 2019 itibariyle DKV Türkiye Ülke Müdürü olarak yeni görevine atandı. Türkiye’nin lider lojistik şirketlerinde 15 yılı aşkın süre satış ve iş geliştirme konularında çalışan Çokcoş Sezer, DKV’de görev yaptığı süre boyunca DKV’nin Rusya, Gürcistan ve Hırvatistan operasyonları kapsamında pek çok başarılı projede önemli roller üstlendi. Deniz Çokcoş Sezer evli ve iki çocuk sahibi.

DKV Euro Service hakkında: DKV Euro Service yaklaşık 86 yıldır lojistik ve karayolu taşımacılık sektörüne hizmet sağlayan lider firmalardan biridir. DKV Euro Service Avrupa, Rusya ve Gürcistan otoyollarında, markadan bağımsız 80.000’in üzerinde kabul noktasında nakitsiz hizmetten, otoyol geçiş ücretlerine, vergi iadesi ödemelerine uzanan geniş bir yelpazede maliyet optimizasyon ve filo yönetim hizmeti sunmaktadır. DKV Euro Service, toplamda 1000’in üzerinde çalışanı olan DKV MOBILITY SERVICES Group şirketidir. 2018 yılı itibariyle 8.6 milyar Euro ciro açıklayan DKV Euro Service, 42 ülkede temsil edilmektedir. Ortalama 3.7 milyon DKV CARD ve araç içi cihazı yaklaşık 200.000 müşteri tarafından kullanılmaktadır. DKV CARD 2018 yılında, arka arkaya 14. kez yakıt ve hizmet kartı kategorisinde en iyi marka ödülüne layık görülmüştür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.