Horoz Lojistik kaç lot verdi?

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş., halka arz sonuçları açıklandı. 29-30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen halka arz, büyük ilgi gördü ve beklenenin üzerinde bir katılım sağlandı. Peki, Horoz Lojistik kaç lot verdi? İşte merak edilenler...

Horoz Lojistik kaç lot verdi?
Yayınlanma:

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. halka arz sonuçları açıklandı. Peki, Horoz Lojistik kaç lot verdi? İşte merak edilenler...

Şirket, KAP'a yaptığı açıklamada halka arz edilen 20.500.000 TL nominal değerli payların tam 3,24 katına denk gelen 66.393.208 TL nominal değerli pay talebi aldığını duyurdu.

Halka arz sürecinde, ek satış hariç halka arz edilen paylar ile ek satışa sunulan payların tamamının satıldığı belirtildi. Böylece şirketin toplam halka arz büyüklüğü 1.353.000.000 TL'ye ulaştı.

11 LOT DAĞITILDI!

Halka arzda, yurt içi bireysel yatırımcılara tahsis edilen payların 2 katı ve yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilen payların ise 6,96 katı talep geldiği aktarıldı. Toplamda 1.689.224 yatırımcıya pay dağıtımı gerçekleştirilirken, bireysel yatırımcılara ortalama 11 lot (605 TL) dağıtıldığı belirtildi.

Horoz Lojistik'in halka arzıyla ilgili detaylar, yatırımcılar arasında büyük bir merakla karşılandı. Şirketin borsada işlem görmesi de aynı şekilde büyük bir beklentiyle bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.