Kale Kilit bayileri buluştu

Türkiye genelinde geniş bayi ağına sahip Kale Kilit, her yıl gerçekleştirdiği ‘Kale Kilit Türkiye Bayii Buluşması’nı bu sene Sapanca’da düzenledi.

Kale Kilit bayileri buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit, bayileriyle iletişimini güçlendirmek ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla her yıl düzenlediği bayii buluşmalarını bu sene Sapanca Elite World Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl ‘Birlikte Kaleyiz’ sloganıyla hayata geçen buluşmaya; Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Kızıltan ile Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker ve Türkiye’nin her yerinden gelen Kale Kilit bayileri katıldı. İki gün süren Kale Kilit Türkiye Bayii Buluşması’nda, şirketin 2019 performansı değerlendirilerek, 2020 hedefleri paylaşıldı. Toplantıda ayrıca Doç. Dr. Oytun Erbaş da sahne alarak, Kale Kilit bayilerine ‘Uyumu Yakalamak’ konulu bir sunum gerçekleştirdi. ‘Birlikte Kaleyiz’ sloganıyla hayata geçen buluşmada, Kale Kilit’in 2019’da performansı değerlendirilerek, 2020 hedefleri paylaşıldı.

KIZILTAN: 2020’DEN UMUTLUYUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Kızıltan, “2019 yılı bizim için hüzünlü geçti. Kurucumuz Sadık Özgür Bey’in vefatı bizi derinden etkiledi. Bu vesileyle kendisini şükran ve rahmetle anıyorum. Geride bıraktığımız yıl, hem Türkiye için hem de küresel çapta zor bir yıl oldu. Ancak 2020’den çok daha umutluyuz. Çünkü biz ‘birlikte Kale’yiz’ çünkü biz birlikte büyük bir aileyiz çünkü biz birlikte güçlüyüz” şeklinde konuştu.

kale-kilit1.jpg

TEKER: BAYİLERİMİZİN BAŞARIMIZA KATKISI ÇOK BÜYÜK

Kale Kilit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker ise konuşmasında bayilere şu sözlerle seslendi: “Türkiye’nin kendi alanında en güçlü bayii ağına sahip markası olarak; sizler vasıtasıyla tüketicilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor, analiz ediyor ve bu ihtiyaçlara uygun ürünler geliştiriyoruz. Bu yolda, tüm paydaşlarımız adına sürdürülebilir ve karlı büyümeyi sağlamak ve hep birlikte güçlü bir değer yaratmak için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Faizler ve kur istikrarı gibi ekonomik göstergelerin iyileşme gösterdiği bu dönemde, 2019 yılının ikinci yarısı itibarıyla toparlanma başladı. 2020 yılının hem Türkiye ekonomisi hem de Kale ailesi için çok daha iyi olacağına inanıyorum. Bu vesile ile hepinizin yeni yılını tekrar kutluyor, hayırlı ve bol kazançlar yıllar diliyorum.” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.