KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğu devam ediyor

TÜRKONFED’in yürütücülüğündeki Dijital Dönüşüm Merkezi de 2020 programında, Türkiye İş Bankası iş birliği ve Bandwitt çözüm ortaklığında, Dijital Anadolu Projesi ile birlikte ulusal ölçekte ve online olarak KOBİ’lerin hizmetine açılıyor.

KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğu devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak amacıyla TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası iş birliğiyle 2018 yılında başlatılan ve 9 ilde 3 bine yakın KOBİ’yle buluşan Dijital Anadolu Projesi, koronavirüs salgını nedeniyle online platformda Dijital Dönüşüm Merkezi’nin ücretsiz dijitalleşme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TÜRKONFED’in yürütücülüğündeki Dijital Dönüşüm Merkezi de 2020 programında, Türkiye İş Bankası iş birliği ve Bandwitt çözüm ortaklığında, Dijital Anadolu Projesi ile birlikte ulusal ölçekte ve online olarak KOBİ’lerin hizmetine açılıyor.

Her iki projenin ortak açılış toplantısı, 14 Mayıs 2020 Perşembe günü, saat 16.00’da www.dijitalanadolu.com/canli web sitesi üzerinden, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek’in katılımıyla gerçekleştiriliyor. Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğündeki açılışın onur konuğu ise Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı.

12 Mayıs 2020 / İstanbul – Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türkiye İş Bankası, 2018 yılında başlattıkları Dijital Anadolu Projesi ile Anadolu’da üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunmaya devam ediyor. İki yılda, 9 kentte 3 bin KOBİ’ye ulaşan proje, koronavirüs döneminde online platformda Dijital Dönüşüm Merkezi’nin (DDM) ücretsiz dijitalleşme desteğiyle başlıyor. DDM 2020 programında ayrıca, TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası iş birliği ile Bandwitt çözüm ortaklığında, Dijital Anadolu Projesi ile ulusal ölçekte ve online olarak KOBİ’lerin hizmetine açılıyor.

Her iki proje için, 14 Mayıs 2020 Perşembe günü, saat 16.00’da www.dijitalanadolu.com/canli web sitesi üzerinden bir açılış toplantısı düzenlenecek. Serdar Kuzuloğlu moderatörlüğündeki online etkinliğe, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek’in yanı sıra, onur konuğu olarak Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı katılacak. AliExpress Türkiye CEO’su Yaman Alpata’nın konuşmacı olarak yer alacağı etkinlik, her hafta farklı bir temanın işleneceği webinar’lar ile 21 ve 28 Mayıs tarihlerinde sürdürülecek.

Dijital Dönüşüm Merkezi’nden KOBİ’lere ücretsiz dijitalleşme karnesi ve yol haritası

İstanbul Kalkınma Ajansı, Türkiye İş Bankası, İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi, Endover Türkiye ile Tüm Girişimci ve İş Mentorları Derneği’nin destekleriyle TÜRKONFED tarafından kurulan DDM, 2020 programında Türkiye İş Bankası iş birliği ve Bandwitt çözüm ortaklığında Dijital Anadolu Projesi ile ulusal ölçekte ve online olarak KOBİ’lerin hizmetine açılıyor.

İstanbul’dan 150 KOBİ’nin dijitalleşme yolculuğuna rehberlik eden DDM, tüm Türkiye’deki KOBİ’ler başvurabilecek. TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası iş birliği ile yeni dönemde Anadolu’daki işletmelere de hizmet vermeye başlayacak DDM, dijitalleşme karnesi ve yol haritasını da ücretsiz olarak KOBİ’lere sunacak.

Bu kapsamda, www.ddm.org.tr adresi üzerinden sisteme kaydolan KOBİ’ler arasından, dijitalleşme karnesi hesaplanabilmesi için gerekli koşulları sağlayanlar ile bir anket paylaşılacak. KOBİ’lerin yanıtlarına göre çıkarılacak dijital dönüşüm karnesi ve yol haritası ücretsiz olarak kendilerine iletilecek.

Bu KOBİ’ler içinden, koçluk için randevu talep eden ilk 100 şirkete de üç ay boyunca DDM tarafından koçluk eğitimleri ücretsiz olarak veriliyor. KOBİ’lerin DDM’nin ücretsiz hizmetleri için de www.ddm.org.tr adresine başvuru yapmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.