Kütükcü: Sevgide, kardeşlikte buluşacağız

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Kütükcü: Sevgide, kardeşlikte buluşacağız
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kütükcü: Sevgide, kardeşlikte buluşacağız

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Kütükcü, açıklamasında “Pandemi dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bayramda tüm kurallara uyalım. Kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığını tehlikeye atmayalım” mesajı verdi.

Bizim kültürümüzde ayrı bir yeri olan bayramların birlik ve beraberlik içerisinde sevdiklerimizle geçirdiğimiz önemli zamanlar olduğunu belirten Kütükcü, şunları söyledi:  “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını dolayısıyla bu Ramazan Bayramında ülkemizde sokağa çıkma kısıtlaması var. Dolayısıyla büyüklerimizi ziyaret edip, ellerini öpemeyeceğiz. Sevdiklerimizle, dostlarımızla el sıkışamayacağız. Ama yüreklerimizi buluşturarak, bu bayramı da inşallah huzurla, güvenle ve mutlulukla yaşayacağız. Her bayramda olduğu gibi yine sevgide, yine kardeşlikte buluşacağız.

Ülkemiz, devletimizin aldığı tedbirler ve milletimizin bu tedbirlere gösterdiği hassasiyetle salgın sürecini dünyada en iyi yöneten ülke haline geldi. Vaka sayılarımız düşüyor. Ekonomimiz artık yavaş yavaş yeni normale hazırlanıyor. Bu pozitif sürecin devam etmesi, yarınlarda sağlıkla güzel günler yaşayabilmemiz için Ramazan Bayramı’nda milletimizin evlerinde kalması çok önemli. İnşallah bu süreci de birlik ve beraberlikle, kurallara eksiksiz uyarak atlatacağız.

Ben bu vesileyle OSB camiamız, sanayicilerimiz, çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.