Montblanc’ta ikonik 'M' dönemi

Montblanc’ın tarzıyla öne çıkmaktan hoşlananlar için tasarladığı yeni çağdaş ve zarif deri ürünlerinde yepyeni bir “M” deseni boy göstermeye başlıyor.

Montblanc’ta ikonik 'M' dönemi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Montblanc’ın tarzıyla öne çıkmaktan hoşlananlar için tasarladığı yeni çağdaş ve zarif deri ürünlerinde yepyeni bir “M” deseni boy göstermeye başlıyor. Türkiye’de www.rotapsaat.com adresi üzerinden satışa sunulan yeni M_Gram 4810 koleksiyonu, markanın yaklaşık 115 yıllık mirasından ilham alınarak tasarlanan çift renkli ikonik M desenini taşıyor. Montblanc M_Gram 4810, akıllı tasarımları ve hem stil hem işlev kaygıları taşıyan, güçlü görsel kimliği ile dünyada bir iz bırakma peşinde olanlar için cesur bir gösterge olacak.

Montblanc; kendi kültürel mirasından ilham alarak tasarladığı yeni Montblanc M_Gram 4810 deri ürünler koleksiyonunda, M desenini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Montblanc’ın yeni imza tasarımı olmaya aday bu orijinal, baştan başa logo kaplaması; koleksiyondaki sırt çantası, seyahat çantası, portföy, cüzdan ve kemer gibi büyük, orta boy ve küçük parçalardan oluşan tüm ürünlerde kendini gösteriyor. Modern klasiğe dönüş olarak nitelendirilen ve siyah ile mavinin sofistike kombinasyonuna sahip, kompakt şekillerdeki bu ürün gamı, hem erkeğin hem de kadının şehir maceralarına işlevsellikten ödün vermeden eşlik ediyor.

Markanın köklerinden ilham alınarak yaratılan ikonik ‘M’ deseni

Çift renkli M deseni, Montblanc’ın zengin mirasının kanıtı olan arşivlerindeki çizimlerde yer alan geometrik şekillerden ve harflerden ilham alınarak tasarlandı. Desen, 1920’lerde yaratılan ve Montblanc logosu ile birlikte kullanılan Montblanc yazısından elde edildi. Keskin hatlı ve sivri uçlu harfin geometrik görünümü, markanın en önemli dönemlerinden biri olan 1920’lerin Art Deco tarzını anımsatıyor. Çizilmelere karşı dayanıkılı, PVC kaplı kanvas ve günlük aksesuarlar ile birleştirilen ince deri detaylar Montblanc M_Gram 4810 koleksiyonuna hem daha sofistike bir görünüm kazandırıyor, hem de el işçiliği yönünü güçlendiriyor. Her parçanın ön tarafında beyaz ile yazılan Montblanc logosu zarif mavi ve siyah kombinasyonu ile kontrast oluşturarak firmanın marka kimliğini vurguluyor.

Çabasız şıklığı ile sizi gündüzden geceye taşıyacak

İster kapaklı bir sırt çantası, ister evrak çantası, el çantası, bel çantası, portföy, spor çantası ya da bir sling sırt çantası olsun, Montblanc M_Gram 4810 koleksiyonu çabasız şıklığı ile size gündüzden geceye, iş toplantılarından keyifli buluşmalara dek her anınızda eşlik edebilecek parçalar sunuyor. Montblanc’ın ileri teknoloji, inovatif parçaları da Montblanc M_Gram 4810 bakımından geçirildiler; Montblanc MB

 01 kulaklıklarında ve Montblanc Summit 2 akıllı saatlerinin kadranında ve PVC kanvas kayışında yeni deseni görebileceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.