Siteler ürünlerini internetten satacak

Ankara Mobilyacılar Odası tarafından hazırlanan proje ile siteler mobilyacıları, ürünlerini internette sergileyebilecekler. E-ticaretin yaygınlaşması ile mobilya ürünleri de internetten satılmaya başladı.

Siteler ürünlerini internetten satacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Mobilyacılar Odası tarafından hazırlanan proje ile siteler mobilyacıları, ürünlerini internette sergileyebilecekler. E-ticaretin yaygınlaşması ile mobilya ürünleri de internetten satılmaya başladı. Bu durumu değerlendirmek isteyen Siteler mobilyacıları, Ankara Mobilyacılar Odası önderliğinde e-ticaret sitesi kurdu.

Konu ile ilgili Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, açıklama yaparken projenin tanıtım toplantısını gerçekleştirdiklerini belirtti. Taklacı, "Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımız e-ticaretten alışverişe yöneldi. Tüm dünyada olduğu gibi online alışveriş hacmi gitgide büyüyor, ancak özellikle mobilya da kurulum ve lojistik hizmetleri yer kapladığından çok e-ticarete uygun gibi görünmeyebilir, fakat yapacağımız proje ile montaj ve teslimat sistemini tek elden gerçekleştireceğiz, tüm ürünler tek bir web sitesi altında toplanarak pazaryeri oluşturulacak, ürünler e-ticaret sitelerinde ki gibi yöntemle satışı yapıldıktan sonra, montaj ve nakliye tek bir elden sigortalı ve garantili şekilde gerçekleşecek, ayrıca tüm süreç şeffaf olarak gerçekleşecek ve takibi yapılabilecek" dedi.

Projeyi çok önemsediklerini ve yeterli katılım sağlanması durumunda tam olarak hayata geçeceğini aktaran Taklacı, "Tüm esnaflarımıza SMS yolu ve Sosyal medya hesaplarından toplantı yapacağımızı dile getirdik, katılım sağlayan esnaflarımızla projelerin detaylarını konuştuk ve istişare ettik. Daha iyisini nasıl yapabiliriz diye kendimize sorduk.

Ayrıca sadece yurtiçi değil projeye ekleyeceğimiz dil ve gümrükleme işlemleri sayesinde yurtdışı pazara ilk etapta, Altı Türki cumhuriyete hizmet vermeyi planlıyoruz" dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.