Sitelerde cumartesi heyecanı

Yıllardır mobilya üretimine ve satışına ev sahipliği yapan siteler esnafı, cumartesi yasaklarının kalkması ile, hafta sonu müşterilerini ağırlamak için heyecanla bekliyor.

Sitelerde cumartesi heyecanı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sitelerde cumartesi heyecanı

Türkiye’nin mobilya merkezi Ankara Sitelerde cumartesi heyecanı yaşanıyor, yıllardır mobilya üretimine ve satışına ev sahipliği yapan siteler esnafı, cumartesi yasaklarının kalkması ile, hafta sonu müşterilerini ağırlamak için heyecanla bekliyor.

Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, düğün sezonlarının ve hafta sonu yasaklarının kalkması ile mobilya satışlarından umutlu. Taklacı; Ülkemiz uzun süredir pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiriyor. Özellikle hafta sonu kısıtlamalarının gelmesi ile esnafımız büyük zorluk yaşadılar, bu sebeple özellikle düğün sezonunun açılması ve geçmiş yıllarda ertelenen düğünler ile birlikte mobilya satışlarından büyük beklenti içerisindeyiz. Dedi.

Başkan Taklacı ayrıca, vatandaşlarında gönül rahatlığı ile sitelerde alışveriş yapabileceklerini, mobilya mağazalarının gerekli tedbirleri alarak temizlik maske ve mesafe kurallarına riayet ettiklerini dile getirdi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.