TEİAŞ'ın tarifeleri belirlendi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'nin (TEİAŞ) iletim sistemi sistem kullanım ve sistem işletim tarifelerini yeniden...

TEİAŞ'ın tarifeleri belirlendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'nin (TEİAŞ) iletim sistemi sistem kullanım ve sistem işletim tarifelerini yeniden belirlendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'nin (TEİAŞ) iletim sistemi sistem kullanım ve sistem işletim tarifelerine ait kurul kararı ile yeniden belirlediğini Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında açıkladı. Karara göre, iletim sistemi kullanım ve sistem işletim tarifeleri 14 bölge bazında üreticiler ve tüketiciler için yeni tarifeler, TEİAŞ'ın 1 Mayıs 2016'dan itibaren geçerli olacak. TEİAŞ'ın gelirlerini oluşturan iletim sistem kullanım ve sistem işletim tarifeleri, Elektrik Piyasası Tarifeler Yönetmeliği ile ilgili diğer yönetmelikler ve tebliğler çerçevesinde TEİAŞ'ın maliyetleri dikkate alınarak, EPDK tarafından belirlenen gelir tavanları doğrultusunda oluşturuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.